RODILA BLIZANCE PA SE ISPOSTAVILO DA JE JEDNO DETE LJUBAVNIKOVO! Istog dana kad je spavala sa mužem, opštila sa OVIM ČOVEKOM - treći muškarac se oglasio, TIČE SE OČINSTVA!

Autor:

Razonoda

07.10.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ova žena rodila dvoje dece, odlučila je da obavi test očinstva kako bi utvrdila identitet bioloških otaca.

RODILA BLIZANCE PA SE ISPOSTAVILO DA JE JEDNO DETE LJUBAVNIKOVO! Istog dana kad je spavala sa mužem, opštila sa OVIM ČOVEKOM - treći muškarac se oglasio, TIČE SE OČINSTVA!

Foto: shutterstock

Brazilski mediji izveštavaju o izuzetno retkom slučaju heteroparentalne superfekundacije, gde je jedna žena imala seksualne odnose sa dva muškarca istog dana, a test očinstva je otkrio da su oba muškarca biološki očevi različite dece.

Nakon što je ova žena rodila dvoje dece, odlučila je da obavi test očinstva kako bi utvrdila identitet bioloških otaca. Iznenadila se kada je test pokazao da je jedan od muškaraca biološki otac samo jednog od dece. Njen muž je ostao u šoku. Nakon dodatnog testiranja, otkriveno je da je drugi muškarac biološki otac drugog deteta. Kasnije je priznala da je ljubav vodila i sa trećim muškarcem te večeri, koji se oglasio. 

Ovaj fenomen, poznat kao heteroparentalna superfekundacija, dešava se veoma retko i objašnjava se time da je žena ovulirala i imala seksualne odnose sa dva različita muškarca u bliskom vremenskom razmaku. U ovom slučaju, žena je otpustila dve jajne ćelije koje su bile oplođene spermatozoidima različitih muškaraca.

Foto: Printscreen/SOFIAR388 / TWITTER

 

Lekar Tulio Horhe Franko je objasnio da je ovo retka pojava u medicini i da se događa samo u veoma specifičnim okolnostima. Deca iz ovog slučaja dele majčin genetski kod, ali su se razvijala u različitim placentama.

- Moguće je da se oplode dve jajne ćelije od strane različitih muškaraca. Bebe dele majčin genetski kod, ali rastu u različitim placentama - objasnio je lekar.

Ovo je samo jedan od dvadeset slučajeva heteroparentalne superfekundacije zabeleženih u svetu i sada je dokumentovan u naučnom članku. Majka dvoje dece je izrazila šok i nevericu zbog rezultata testa očinstva, jer nije znala da se takvo nešto može dogoditi. Takođe nije poznato kako očevi dece reaguju na ovu neočekivanu situaciju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kiki

07.10.2023 21:16

Istog dana sa 3 muškarca. Kakva je to žena?

Žile

08.10.2023 15:52

@Kiki - To je domaćica. Svima daje. A kada naidju poštar i dostavljač hrane i njima daje.