NIKAD NE PRIČAJTE DA VAM NIKO NE TREBA! Otac Predrag objasnio kako đavo ulazi u čoveka!

Autor:

Razonoda

04.10.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad čovek izađe iz zajednice, kad čovek izađe iz porodice, veoma je lako njime manipulisati, kaže otac Predrag Popović.

NIKAD NE PRIČAJTE DA VAM NIKO NE TREBA! Otac Predrag objasnio kako đavo ulazi u čoveka!

Foto: youtube/Oтац Предраг Поповић

"Meni ne treba niko. Samo ja i Bog", razmišljanje je koje, kako navodi i upozorava otac Predrag Popović, nosi sa sobom brojne zamke jer se na taj način odvajamo od porodice, postajemo lenji i nama je lakše upravljavati bez opiranja. Na taj način čovek uči da voli samoću, a naš sveštenik ističe da takav odnos prema životu može biti opasan.

"Čovek misli da i dalje služi Bogu, a nije tako"

- Đavo je time udario na suštinu spasenja čoveka, a čovek i dalje ima utisak da je Božji i da služi Bogu. Posle toga je sve veoma lako - započeo je priču otac na svom Fejsbuk profilu.

Dalje je nastavio da objašnjava šta se dešava kad se čovek odvoji od suštine, koju je na početku pomenuo, i koliko je važno da taj isti čovek bude uz svoje bližnje i svoju porodicu da bi u budućnosti prosperirao, a ne utonuo u letargiju i učmalost sopstvenog života.

- Kad čovek izađe iz zajednice, kad čovek izađe iz porodice, veoma je lako njime manipulisati. Prva stvar koju demon radi kada uđe u čoveka jeste to da ga odvaja od porodice. I čovek počinje da voli da je sam i u svojim mislima -  između ostalog je otac Predrag Popović ispričao u svojoj nedavnoj objavi i ponovo upozorio da ne izgovaramo i ne pomišljamo da nam u životu ne treba niko.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading