RADIO 42 GODINE U FIRMI BEZ DANA ODSUSTVA, A NAGRAĐEN JE ROŠTILJOM!? Koleginica Sonja učinila je tada NEVIĐEN POTEZ!

Autor:

Razonoda

06.10.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica nije mogla da istrpi neverovatnu nepravdu koja je naneta kolegi, pa je stvari preuzela u svoje ruke

RADIO 42 GODINE U FIRMI BEZ DANA ODSUSTVA, A NAGRAĐEN JE ROŠTILJOM!? Koleginica Sonja učinila je tada NEVIĐEN POTEZ!

Foto: pixabay.com

Izvesni Džon iz SAD radio je pune 42 godine u magacinu jedne firme. Prema rečima njegove koleginice Sonje koja je priču objavila na društvenim mrežama, nijedan dan van regularnog godišnjeg odmora nije odsustvovao.

Posle 42 godine došlo je vreme za penziju, što je firma u kojoj je Džon radio ispratila roštiljom i zahvalnicom na parčetu papira!

Sramotan potez firme jako je pogodio Džonovu koleginicu koja je odlučila da mu se zahvali za sve na ljudski način.

- To kako su se poneli prema njemu pogodilo nas je sve. Ovde ima ljudi koji su takoše dosta u firmi, više od 30 godina. Sad razmišljaju da na vreme odu negde, da ne dožive isto poniženje pred penziju. Džon je u magacinu uvek radio marljivo, a bio je povučen. Nikog nema. Ni ženu, ni decu. Samo jednog mlađeg rođaka koji je ponekad dolazio na posao da mu donese ručak - piše Sonja.

Republika

Foto: tiktok/newyorkpost printscreen

Džon je bio omiljen kod svih kolega

Ona je zbog toga na stranici GoFundMe pokrenula prikupljanje novca za kolegu koji je zaslužio dostojan odlazak u penziju.

- Živi 15 kilometara od posla i nikad nije zakasnio. Uvek je dolazio autobusom i vozom. Prvi je bio tu, a poslednji išao kući. Voleo je svoj posao. Nemojte biti rob posla! Volite ga kao Džon ali ne dajte na sebe - napisala je Sonja čija je priča dirnula mnoge.

U kratkom roku ona je sakupila čak 40.000 evra za Džona!

- Ovo je samo mali doprinos za ono što je on dao firmi i svima nama. Koliko puta je bio rame za plakanje i podrška. Hvala ti, Džone, za sve - napisala je Sonja, a preneo New York Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading