UHAPSILI JE KADA JE NA AERODROMU DODIRNULA RADNICU: Iza rešetaka pala u očaj, ali onda se dogodio VELIKI OBRT

Autor:

Razonoda

04.10.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje stvari koje jednostavno ne smete da radite u stranoj zemlji. Ova devojka to je smetnula sa uma i upala je u veliki problem

UHAPSILI JE KADA JE NA AERODROMU DODIRNULA RADNICU:  Iza rešetaka pala u očaj, ali onda se dogodio VELIKI OBRT

Foto: detained in dubai/swns printscreen

Studentkinja Elizabet Polanko de los Santos (21) koja je pre pet meseci uhapšena na aerodromu u Dubaiju i koja je posle presude od ove nedelje morala da se nađe iza rešetaka na godinu dana, puštena je kući u SAD.

Kako je Republika pisala u utorak, Elizabet je na aerodromu napravila fatalnu grešku koje nije bila svesna, kada je u stanju očaja dodirnula radnicu.

Tada je uhapšena nakon čega joj je oduzet pasoš. Do suđenja u Dubaiju provela je pet meseci u toj zemlji potrošivši čak 50.000 dolara na svakodnevne troškove i smeštaj.

Pošto je doneta presuda da od ove nedelje mora u zatvor na godinu dana, njen tim advokata uspeo je da se nagodi i ona je puštena kući.

- Ovo jeste pobeda i najvažnije je da je Elizabet na putu kući, ali kakav je ovo zaista hepiend? Do ovog nije ni trebalo da dođe - rekla je Rada Stirling, jedna od advokatica studentkinje, koja je čak tokom leta pokrenula sajt za prikupljanje pomoći Elizabet.

Studentkinja se našla u problemu života kada na rentgenu aerodroma nije skinula kaiš sa sebe. Uređaj je zapištao i ona je postala sumnjivo lice.

Ne mogavši da zakopča steznik za struk koji je nosila posle operacije, ona je zamolila majku da jioj priđe i pomogne joj, ali joj radnice to nisu dopustile.

Jednu od njih je odgurnula da bi došla do majke i tada je uhapšena, a njen potez shvaćen je kao „napad na službeno lice“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading