“DOBILA SAM ZNAK OD BOGA”: Odsekla se od straha kad je avion u odlasku hitno morao da sleti, a onda se pri povratku kući desilo NEŠTO JOŠ GORE

Autor:

Razonoda

27.09.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je pokušala da protumači zašto se našla dva puta u pogrešno vreme na pogrešnom mestu

“DOBILA SAM ZNAK OD BOGA”: Odsekla se od straha kad je avion u odlasku hitno morao da sleti, a onda se pri povratku kući desilo NEŠTO JOŠ GORE

Foto: Facebook/Tato Lovere

Amerikanka Tejto Laver (47) iz Nju Džersija tvrdi da su joj se u poslednje dve nedelje dogodile dve epizode na nebu koje su joj bile neki signal od Boga.

Naime, žena je u oba navrata, dakle i prilikom odlaska za Rim, ali i u povratku kući imala dramu u vazduhu, a da nikad pre to nije doživela.

- Ne spadam u neke pobožne osobe, ali oduvek sam verovala da nešto postoji. Šta, ne znam. Posle ova dva slučaja, sigurna sam da mi je poslata neka poruka odozgo. Moje je da protumačim o čemu se radi - kaže Tejto.

Prilikom odlaska za Rim, avion je posle samo sat vremena od poletanja počeo da se trese i podrhtava a da nije bilo nikakvih turbulencija, prenosi New York Post.

- Kada se pilot obratio putnicima i saopštio da ćemo morati da odmah pre preletanja okeana sletimo u drugi grad, znala sam da nešto nije u redu. Ispostavilo se da je jedan deo aviona imao problem sa pritiskom. Nekoliko sati bili smo na aerodromu, dok nismo nastavili dalje. Svi smo se ozbiljno uplašili. Iznenada smo počeli da padamo! - rekla je Laver.

Amerikanka se nekako sabrala u Rimu i uživala je u njemu sve dok avion u povratku ponovo nije morao hitno da sleti.

- Dva slična slučaja u dva leta. Nije slučajno. U povratku je posle pola časa stjuardesa pitala sve nas da li je neko doktor. Jednom od putnika baš je pozlilo. Avion je morao da sleti u Parizu da bi posle tri sata nastavio za Ameriku. I ovog puta smo naglo počeli da padamo. Osećala sam se kao veliki baksuz, a potom kao osoba kojoj Bog sugeriše da nešto mora da promeni u svom životu - dodala je Laverova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading