RADILA SAM SVAŠTA, NEKE STVARI NISU NORMALNE: Sandra Afrika progovorila o tajnama iz prošlosti!

Autor:

Zabava

24.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da je momcima znala da oprosti i neverstvo!

RADILA SAM SVAŠTA, NEKE STVARI NISU NORMALNE: Sandra Afrika progovorila o tajnama iz prošlosti!

Foto: Republika

Pevačica Sandra Afrika gostovala je u emisiji "Magazin In" gde je otvoreno govorila o sebi i svom životu. Ona je priznala šta je sve spremna da uradi zarad ljubavi i muškarca kojeg voli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sandra Afrika

- Ja sam radila svašta. Čak i neke stvari koje smatram da nisu normalne u vezi. Između ostalog opraštala sam... i neverstva i druge stvari koje bi mi parner servirao. On je mogao pored mene da radi šta god želi i onda mi nikad nije bilo jasno u čemu je onda njihov problem - govorila je atraktivna pevačica kroz šalu, pa nastavila:

- Ja sam umela da sa svojim momkom sednem u najobičniju birtiju, iako sebe smatram za poznatom i bitnom osobom i ne bih sebi dopuštala stvari koje su ispod mog nivoa... ali nikada nisma imala taj problem i komplek. Meni je lepo i osećam se super u takvom ambijentu. Ipak, smatram da se to ne poštuje dovoljno kod muškaraca. Uvek će bolje proći ta neka koja će se folirati, tražiti skupa vina, skupe krpice...

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sandra Afrika

Podsećamo, pecačica Sandra Afrika nedavno je doživela ogromnu neprijatnost kada je napadnuta od strane komšije, koji je izveo psa staforda u šetnju. Sve se odogodilo u elitnom delu Beogradu, gde pevačica i živi, a ceo haos desio sepred očima mnogih ljudi, koji su bili šokirani prizorom koji su imali priliku da vide. 

- Kako sam izlazila iz radnje taj čovek je počeo na mene da se dere i da histerište, govorio je da vežem svoje kuče - kaže za Kurir pevačica, pa dodaje kako ga je pitala da li je stvarno ozbiljan kada kaže da bi trebalo da vezuje psa od tri kilograma jer je on svog staforda vodio bez korpe, a onda je nastavila:

Sledeći put neće prići Afri, već će prići dete, jer nam je puno dvorište dece, a pas će ga ugristi i šta će onda reći roditeljima tog deteta, da neće pitati zašto nisu vezali svoje dete. uče koje je opasno mora da ima korpu, ne znam koji deo tu nije jasan, a on je meni odgovorio da će ga sledeći put pustiti sa povoca da nas izujeda, ja sam ga oterala u tri lepe i rekla sam mu da je budaletina nenormalna i debil, to su svi čuli koji su bili tu - ispričala je Sandra.

Republika

Foto: ATA Images

Sandra Afrika dobila pretnje od komšije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading