"ŠTA TO RADIŠ SA DETETOM, SRAMOTO?“: Majka se sinu u štiklama obesila oko vrata, pa ga PIPALA! Zbog linča na mrežama donela je DRASTIČNU ODLUKU

Autor:

Razonoda

20.09.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je u silnom izlivu osećanja očigledno zaboravila na to što će ceo svet videti čudnu pozu sa sinom. Ili prosto nije marila za to

"ŠTA TO RADIŠ SA DETETOM, SRAMOTO?“: Majka se sinu u štiklama obesila oko vrata, pa ga PIPALA! Zbog linča na mrežama donela je DRASTIČNU ODLUKU

Foto: instagram/ambslund

Na utakmici američkog fudbala u saveznoj državi Juti jedna majka dospela je u centar pažnje zbog, blago rečeno čudnog izliva sreće prema šesnaestogodišnjem sinu.

Amber Rajt osvanula je na društvenim mrežama kada je na Instagramu okačila snimak radovanja sa sinom.

Majka se u visokim štiklama i pripijenim belim pantalonama obesila sinu oko vrata ljubeći ga i grleći ga pred svima.

Korisnicima društvenih mreža najviše je zasmetalo što je majka u neprikladnoj pozi čvrsto držala sina, zbog čega je realno izgledalo kao da su u emotivnoj vezi.

Snimak možete pogledati OVDE.

- Kad sam prišla mojoj bebi, samo me je podigla i ponosno držala u zagrljaju. Njemu će zauvek pripadati celo moje srce. Ne znam koliko sam ga držala ovako...možda 20, 30 sekundi, možda minut. Hvala ti za svaki dan - napisala je između ostalog Amber Rajt.

Komentari su bili brutalni.

„Nadam se da je sinčić pazio da posle ima zaštitu u krevetu“, „To ti je dete, sramoto!“, „Šta radite u kući je vaša stvar, ne morate to pred kamerama da pokazujete“, „Da li je samo meni ovde nešto čudno“, glasili su neki od komentara.

Amber Rajt donela je posle silnih negativnih komentara odluku da ugasi profile na X-u (nekadašnji Tviter) i Fejsbuku dok je na Instagramu podesila opciju da više ne dobija nikakve komentare za svoje postove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading