TRAŽILA DA JE UMIJU DA NE PADNE U NESVEST: Žena otišla kod lekara zbog KRVARENJA IZ UHA, pa otkrila UŽASAN uzrok i smučio joj se život

Autor:

Razonoda

18.09.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je slušala doktora, pitala se kako je moguće da joj se ovako nešto dogodilo u životu

TRAŽILA DA JE UMIJU DA NE PADNE U NESVEST: Žena otišla kod lekara zbog KRVARENJA IZ UHA, pa otkrila UŽASAN uzrok i smučio joj se život

Foto: tiktok/irisnovau

Španjolka Iris Novo Diaz imala je nesnosan bol u uhu, posle čega je usledilo i krvarenje.

Devojci se slošilo, pre svega od prizora, pa je brže-bolje otišla kod lekara da vidi šta joj je. Tamo je doživela veliki šok.

Posle pregleda, lekar joj je rekao da je uzrok krvarenja iz uha to što joj je u njemu leteći moljac!

Lekar je uzeo pincetu i izvadio je insekta, zaustavivši potom i krvarenje.

 

@irisnovau Los productores de mi vida siempre tienen una planta más para el sótano de mi fracaso #fyp #parati #foryoupage #lentejas #malasuerte ♬ sonido original - iris novau díaz

 

Iris je u TikTok snimku opisala šta se dogodilo, dok je posle u komentarima otkrila da joj se posle saznanja šta joj je u uhu toliko slošilo da je tražila od medicinske sestre da je umije da ne padne u nesvest.

- Kad buba odluči da živi u tvom uhu. Uho mi je krvarilo i mogle su da se vide samo male nožice čudovišta. Odednom sam shvatila kakva sam sramota - napisala je Iris u opisu snimka.

Pratioci su ostavljali komentare podrške uz dosta ličnih pogleda na incident.

"Bože moj, zato me toliko uhvati panika kad ih vidim”, "O, Bože, sad imam još jedan strah", "Doživeo bih 20 srčanih udara", pisali su pratioci na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading