NEVIĐENA BRUKA: Policajac Danijel pregazio devojku, pa se posle njene smrti SMEJAO uz NAJOGAVNIJI KOMENTAR IKADA!

Autor:

Razonoda

16.09.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac je bio u poteri kada je devojka iznenada izašla na ulicu. Njena smrt nije ga nešto previše potresla

NEVIĐENA BRUKA: Policajac Danijel pregazio devojku, pa se posle njene smrti SMEJAO uz NAJOGAVNIJI KOMENTAR IKADA!

Foto: youtube.com/law and crime network

Policajac iz američkog grada Sijetla suspendovan je nakon što je učestvovao u januarskoj uličnoj poteri koja je rezultirala slučajnom smrću jedne devojke.

Danijel Oderer bio je u patroli s kolegom kada su primili poziv da moraju da sustignu jedno vozilo.

Danijelov kolega Kevin Dejv dodao je gas, pa su prekasno van pešačkog prelaza videli Indijku Jahnavi Kandulu (23) kako prelazi ulicu.

Nakon što su je pregazili, policajci su istrčali iz kola obustavivši poteru kako bi devojci ukazali pomoć. Reanimacija do dolaska hitne pomoći nije pomogla i ona je izdahnula. Kandula je bila pred diplomiranjem na studijama u Sijetl u i živela je sama s majkom.

Ono što se dan posle saobraćajne nesreće dogodilo građani ne samo Sijetla pamtiće još dugo. Policajac Danijel, očito nesvestan da je kamera na njegovom telu i dalje uključena, surovo je i uz cerekanje prokomentarisao smrt devojke.

Republika

Foto: youtube.com/law and crime network

Jahnavi Kandula preminula je kada ju je Danijel sa kolegom pregazio

- Mrtva je….Ne, radi se o pravoj osobi - govorio je Danijel nekom preko telefona, sve vreme se kikoćući.

Ne zna se šta je osoba s druge strane veze tada rekla, ali je Danijel počeo nekontrolisano da se smeje i vređa mrtvu devojku.

- Da! Napiši ček. 11.000 dolara. Ionako je imala 26 godina (žrtva je imala 23 – prim.nov). Imala je ograničenu vrednost - šokirao je komentarom policajac celu Ameriku.

Danijel Oderer na kraju je prokomentarisao kolegi šta može da se desi posle smrti Indijke.

- Mislim….vozio je oko 60 kilometara na čas. To nije bilo prebrzo niti neoprezno za iskusnog vozača. Ne verujem da će sprovoditi istrag - dodao je Oderer.

Istraga je sprovedena i njegov kolega Kevin Dejv vozio je 85 kilometara na čas tamo gde je ograničenje bilo 30. Takođe, rotaciona sirena bila je čas upaljena, čas nije tokom potere. U trenucima sudara sa Kandulom nije bila upaljena, prenosi TV stanica KIRO 7.

Uprava policije u Sijetlu poručila je prošle nedelje, kada je svetlost dana na YouTubeu ugledao sporni snimak policajca, da će biti sprovedena interna istraga o svemu, kao i da je Danijel Oderer uveliko suspendovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading