"ŽELIM VAM JOŠ VIŠE KLIKOVA" Čestitka Dejana Dragojevića za šesti rođendan portala Republika nas je ODUŠEVILA - evo i zašto! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

15.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika danas puni tačno šest godina, a rođendan nam je čestitao i pobednik "Zadruge", Dejan Dragojević!

Portal Republika.rs danas slavi šesti rođendan! Za nama je još jedna uspešna godina, a kao i svake, i ove smo se potrudili da vam verodostojno, ekskluzivno i među prvima prenesemo sve informacije. Poznate ličnosti iz svih sfera javnog sveta redovno su naši gosti u redakciji u emisijama raznih formata, od informative do zabave i sporta, pa su nam tako od srca čestitali i poželeli da nastavimo uspešno istim tempom i još jače.

Među njima našao se i rijaliti učesnik i pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, koji nam je poželeo još više klikova, kao i da budemo najbolji portal na Balkanu, što Republika svakako preti da postane.

- Portalu Republika, srećan vam šesti rošendan! Želim vam što više klikova i da budete najbolji na celom Balkanu! Ljubim vas Deki - poručio nam je Dragojević u rođendanskoj čestitki koju je poslao na adresu redakcije našeg portala, a mi mu se ovim putem javno zahvaljujemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading