IZAŠAO IZ VOZA I BEZ POVODA PRETUKAO ŽENU! Dok je ležala na podu, korisnici mreža zbog ovog razloga NISU JE SAŽALJEVALI!

Autor:

Razonoda

11.09.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka je bila šokirana snimkom i naglasila je da je policija reagovala prekasno. S druge strane, neke njene izjave nisu ostavile gledaoce ravnodušnim

IZAŠAO IZ VOZA I BEZ POVODA PRETUKAO ŽENU! Dok je ležala na podu, korisnici mreža zbog ovog razloga NISU JE SAŽALJEVALI!

Foto: youtube.com/CBS New York

Užasan snimak nasilja iz njujorškog metroa šokirao je gledaoce širom sveta.

Na snimku se vidi kako jedan muškarac nekontrolisano udara ženu od oko 60 godina njenim štapom.

Dok ona leži na podu i zapomaže, on joj neprestano viče:

“Hteo sam da ti budem brat!”.

Nasilnik je potom odšetao napolje dok je nesrećna žena ostala da leži na podu u bolovima.

Na svu sreću osim nekoliko podliva i modrica, ona nije pretrpela ozbiljnije povrede. Policija u Harlemu uhapsila je nasilnika tek dva dana kasnije kada su snimci prebijanja ugledali svetlost dana.

Međutim, očekivano sažaljenje i podrška ženi koja je pretučena kao da je gotovo izostalo. Ljudi na društvenim mrežama jesu bili šokirani ovim kadrovima iz podzemne železnice, ali posle izjave ćerke ove žene neke stvari im se nisu dopale.

- Četrdesettrogodišnji Morton Blejk uhapšen je tek kasnije. Zašto je policija tako kasno odreagovala? Moja majka je mogla da bude i mrtva. Užasnuta sam. Išla je na proslavu rođendana prijateljice u Harlem. Ja to nisam ni znala, nije me obavestila da će izlaziti iz kuće. Malo je popila i nije joj bilo dobro. Šta je navelo čoveka da je ovako pretuče ne znam - rekla je Lašana Ris, ćerka gospođe koja je pretučena.

Korisnici mreža redom su osuđivali ženu što je u tri ujutro sama bila na ulici sa štapom i s nekoliko kesa.

“Šta je tražila na ulici u tri ujutro u Harlemu? Tamo ume da bude opasno i u toku dana. Zašto rođendan do tri ujutro? Kako to da ćerku nije obavestila? Šta je rekla čoveku u metrou? Možda ga je vređala, prozivala”, glasio je jedan od komentara na YouToubeu.

I na platformi X (bivšem Tviteru) mnogi korisnici nisu imali razumevanja za gospođu.

“Vrlo nezreo potez. Mogla je da bude ubijena. Još ćerka kaže da je popila. Užas”, “Ja da sam njena ćerka posle ovog ne bi pričala s njom godinu dana”, bili su neki od komentara ljutih gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading