HOROR U ŠKOLI: Dečak jeo grickalice, pa ga zaboleo stomak! Kući došao k sebi, a onda je usledila POTRESNA DRAMA

Autor:

Razonoda

07.09.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada ga je brat zatekao u toaletu u nesvesti, svi u kući znali su da nešto opasno nije u redu

HOROR U ŠKOLI: Dečak jeo grickalice, pa ga zaboleo stomak! Kući došao k sebi, a onda je usledila POTRESNA DRAMA

Foto: pixabay.com

Četrnaestogodišnji učenik Haris Volobah iz američke države Masačusets preminuo je od posledica konzumiranja najljućeg čipsa na svetu.

Volobah je prihvatio užasan izazov na TikToku po kojem su pravila da osoba koja pojede najljući tortilja čips mora da što duže izdrži bez unošenja tečnosti u organizam.

Haris je očito prihvatio još jedan u moru bezumnih i užasavajućih izazova, te je na odmoru pojeo “Paqui” tortilja "One chip challenge" čips od koga ga je “samo zaboleo stomak”.

Dečak je stojički izdržao ceo sledeći čas u školi, a kad je došao kući, majci je rekao da mu nije ništa. Međutim, posle petnaestak minuta mlađi brat pronašao ga je u toaletu u nesvesti.

Usledila je borba za život. Hitna pomoć prevezla je Harisa u bolnicu u kojoj je otkriveno da ima ozbiljno unutrašnje krvarenje i lekari su posle nekog vremena mogli samo da konstatuju smrt.

Republika

Foto: Instagram/paquchip

Haris Volobah želeo je da pred drugovima pokaže da je najhrabriji u školi

 

- Učestvovao je, kako mi je rečeno, u nekom izazovu. Niko ga nije terao na to, želeo je da se pokaže pred drugovima. Pretužno. Svi smo u šoku. Niko ga nije upozorio šta može da se desi - rekla je jedna od profesorki škole koju je nesrećni Haris pohađao, prenosi NBC 10 Boston.

Gotovo svaki izazov na TikTok aplikaciji jednako je opasan, a najgore od toga je što ih najviše praktikuju mladi, naročito oni u pubertetu kojima je jedini cilj da se proslave pred drugovima I dobiju što više lajkova.

Predstavnici “Paqui”-ja izjavili su ovim povodom, budući da je priča došla i do nacionalnih medija u SAD, da na pakovanjima uvek postoji uputstvo za upotrebu.

- Svesni smo da je naš čips popularan za izazove, ali on nije proizveden zbog njih. Na poleđini kese lepo piše uvek šta se sme a šta ne raditi tokom konzumiranja čipsa i ko sme da ga jede a ko ne. Nažalost nije naša, već odgovornost drugih kad se nešto ovako dogodi. Iskreno se nadamo da će deca prestati da rizikuju živote zbog izazova već da se kao i odrasli ponašaju odgovornije - rekao je predstavnik kompanije za TV stanicu NBC 10 u Bostonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading