OVAJ ČOVEK ČAK 60 GODINA NE SPAVA! Ni lekari ne mogu da objasne šta mu se dešava! EVO KAKO PROVODI NOĆI! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

26.08.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ngok je istakao da ne zna uzrok svoje višedecenijske nesanice. Tvrdi da je odlazio kod lekara, ali da oni nemaju objašnjenje.

OVAJ ČOVEK ČAK 60 GODINA NE SPAVA! Ni lekari ne mogu da objasne šta mu se dešava! EVO KAKO PROVODI NOĆI! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Drew Binsky

Možete li da zamislite da ne spavate samo nekoliko dana, a kamoli nekoliko godina? E pa, vijetnamski farmer Taj Ngok (80) tvrdi da nije spavao čak 60 godina!

Kako kaže, ova korenita promena dogodila se 1962. godine, tokom Vijetnamskog rata. Jednostavno se jednog dana probudio i više nije mogao da zaspi.

Dru Binski, poznati jutjuber, posetio je Ngoka pre nekoliko meseci i objavio je svoj razgovor s njim. Zanimalo ga je kako ovaj čovek, koji tvrdi da 60 godina nije spavao, provodi vreme.

Jutjuber je proveo s Ngokom celu noć ne bi li se uverio da ne spava.

- Putovao sam do malog sela na jugu Vijetnama kako bih ga pronašao, proveo noć s njim, video da li spava - objasnio je.

Ngok je istakao da ne zna uzrok svoje višedecenijske nesanice. Tvrdi da je odlazio kod lekara, ali da oni nemaju objašnjenje, prenosi LadBible.

S vremena na vreme, Ngok popije malo više pirinčanog vina kako bi “isključio” mozak. Desi se da zadrema sat-dva.

On svake noći legne u krevet, ali san jednostavno ne dolazi na oči. I dok drugi spavaju, on provodi vreme u radu i pravljenju vina.

Ngok je u razgovoru s jutjuberom pozvao ljude da mu pomognu ako imaju rešenje, a jutjuber smatra da je njegovo stanje možda posledica šoka koji je doživeo u vreme Vijetnamskog rata, prenosi Kurir.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading