PRIKLJUČITE SE POHODU NA 2.000.000 EVRA MESEČNO: Pogledajte šta nas očekuje u narednih 12 meseci nove verzije Drops&Wins promocije!

Autor:

Razonoda

04.08.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IMATE 240.000.000 RAZLOGA DA UČESTVUJETE U NOVOJ PRAGMATIC PROMOCIJI

PRIKLJUČITE SE POHODU NA 2.000.000 EVRA MESEČNO: Pogledajte šta nas očekuje u narednih 12 meseci nove verzije Drops&Wins promocije!

Foto: AdmiralBet

Dovoljan je samo jedan spin da osvojite neku od neverovatnih keš nagrada!

 

Kompanija Pragmatic Play je jedna od vodećih provajdera slot video igara i stoje iza nekih od najpopularnijih naslova, kao što su Wolf Gold, Gates of Olympus, Big Bass Bonanza i mnoge druge. U poslednjih nekoliko godina Pragmatic je našao još jedan način kako da obraduje sve svoje igrače putem globalne Drops&Wins promocije, u kojoj će kroz 12 meseci biti podeljeno ukupno neverovatnih 24.000.000 evra u kešu.

 

Promocija je podeljena na 12 mesečnih ciklusa koji se sastoje iz Drops & Wins slot takmičenja. Drops & Wins slot takmičenje čine nedeljni turniri koji se održavaju svake nedelje, od srede do srede, na kojima će 12.000 igrača podeliti 255.000 evra nedeljno, dok se svakog dana nasumično deli 35.000 evra na 400 igrača.

Foto: AdmiralBet

 

 

Turnir je startovao 5. aprila, a u toku 2. nedeljni turnir u 5. ciklusu, koji se završava danas. Samo jedan spin je dovoljan se osvoji neka od fenomenalnih keš nagrada, jer se za nedeljne turnira nagrađuje najveći dobitni spin, dok se kod dnevnih keš nagrada uzima u obzir bilo koji spin odigran za pravi novac na nekim od odabranih Pragmatic slot igara. Sve dodatne informacije o promociji Drops&Wins možete pronaći na ovom linku.

 

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 

Pronađite koje Pragmatic slot igre učestvuju u ovom ciklusu promocije, zavrtite spinove odmah i nađite se među hiljadama mesečnih ili stotinama dnevnih dobitnika, već danas!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading