DEVOJKA IZ SRBIJE ZVEZDA AMERIKE: Njujork post piše o Beograđanki zbog čepa koji je nosila u vagini

Autor: J. D. J. - E. S. T.

Razonoda

26.04.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo laka za kosu, koji je koristila kao seksualno pomagalo, izvađen joj posle tri i po godine.

DEVOJKA IZ SRBIJE ZVEZDA AMERIKE: Njujork post piše o Beograđanki zbog čepa koji je nosila u vagini

Foto: Profimedia

Devojka-fenomen iz Srbije dospela je i do udarne priče u poznatom američkom listu Njujork post. Ne, nije reč o nekoj naučnici ili sportisti, već o tinejdžerki koja se upustila u seksualnu igricu, nakon koje je tri i po godine nosila čep u vagini. Od sramote nije se dugo javljala lekarima, a čep su joj na kraju izvadili u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu.

Uvrnuto, ali istinito, piše Njujork post, koji je zapravo obradio članak koji su napisale četiri doktorke KBC "Dragiša Mišović" za časopis o pedijatrijskoj i adolescentskoj ginekologiji. One su navele svoje iskustvo sa 19-godišnjom devojkom koja se javila zbog urinarne inkontinencije (nekontrolisanog mokrenja). Kako je priznala doktorima, dok je još bila tinejdžerka od 15-16 godina, tokom seksualne igre koristila je kao pomagalo lak za kosu. Nevolja je, međutim, što je čep boce ostao zaglavljen tamo gde ne treba.

Pošto nije uspela sama da ga izvadi, devojka je rešila da ga, jednostavno, ostavi tu gde jeste, verovatno nadajući se da će on sam kad-tad ispasti ili da joj, jednostavno, neće praviti probleme. Odlazak kod ginekologa sam po sebi nije prijatan, a naročito je neugodan s tako bizarnim problemom, zbog čega je odlagala posetu. Ipak, tri i po godine kasnije dobila je bolove, a onda je počelo i nekontrolisano mokrenje, pa se devojka, na kraju, odvažila da se javi lekaru.

Kako dalje stoji u članku, strano telo je izvađeno standardnim ginekološkim instrumentima, mada je uobičajeno da se ovakav problem rešava operacijom. Pacijentkinja je potom upućena urolozima na lečenje.

Doktorke su upozorile na opasnost od ubacivanja stranih tela u intimne delove.

- Strano telo može da izazove veliko oštećenje u vagini kod adolescenata. Situacija je komplikovana zbog toga što problemi na početku ne daju nikakve simptome, sve dok ne dođe do neke veće komplikacije - upozorile su dr Aleksandra Veselinović, Jelena Vasić, Vera Jovanović i Slađana Mihajlović.

Šta su sve lekari nalazili tamo gde ne treba

- slušalice

- lizalice

- sveće

- magične štapiće

- loptice

- telefone

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading