SNIMAK KOJI JE PRIVUKAO PAŽNJU I STRANIH MEDIJA: Amerikanci poludeli za ženom koja noću pleše beogradskim ulicama (VIDEO)

Autor:

Razonoda

21.04.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nešto više od dva meseca, ovaj snimak je sakupio neverovatnih 107 miliona pregleda.

SNIMAK KOJI JE PRIVUKAO PAŽNJU I STRANIH MEDIJA: Amerikanci poludeli za ženom koja noću pleše beogradskim ulicama (VIDEO)

Foto: tiktok.com/aatec13

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok sredinom februara objavljen je snimak na kom se vidi kako nepoznata žena, navodno iz Srbije, po mraku pleše na ulici.

Za nešto više od dva meseca, ovaj snimak je sakupio neverovatnih 107 miliona pregleda, a o tome koliko je viralan potvrđuje i da su pojedini strani mediji pisali o njemu.

Na snimku se vidi žena u crnoj suknji i beloj bluzi kako usred noći spojenih nogu njiše kukovima držeći podignute ruke u visini ramena. Sve vreme u pozadini čuje se dramatična muzika, prenosi Telegraf.

 

 

"Ljudi, budite obazrivi", piše u opisu ovog klipa. Iako nije precizirano gde je ovaj snimak nastao, među tagovima ispod ovog snimka označeni su Srbija i Zvezdara.

Ne može se nezavisno proveriti verodostojnost ovog snimka.

I dok su se neki uplašili, bilo je i onih koji su ovu situaciju iskoristili kako bi u komentarima ispoljili svoju kreativnost.

"Kada želiš da odeš u toalet, ali ti učitelj ne dozvoljava", "To je Šakirina suparnica", "To sam ja u tri sata ujutru, ne brinite se", samo su neki od 195 hiljada komentara ispod videa.

I dok se TikTok zajednica u komentarima prepucava da li je snimak lažan ili istinit, na mreži se već pojavio još jedan video, za koji korisnici tvrde da je navodno nastao pre tri godine.

Kako bi zadovoljili znatiželju ljudi i verovatno zaradili koji klik više, neki korisnici su se dosetili snimka žene u narodnoj nošnji koja noću šeta Batutovom ulicom, tvrdeći da se radi o istoj osobi.

Nepoznata žena, obučena u narodnu nošnju, navodno šeta Batutovom ulicom, igra kolo, a ako se neko kraj nje zaustavi, ona navodno vadi nož i počinje da mu preti.

Iako je ovaj slučaj uplašio ljude, do sada, koliko nam je poznato, nije prijavljen nijedan slučaj nasilja.

Kako se vama čini ovaj snimak i šta mislite o ovom slučaju, pišite nam u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading