ČEKA NAS NEŠTO MNOGO GORE OD UKRAJINE DO KRAJA 2023.! Poznati svetski vidovnjak predviđa novi rat i još jednu KATAKLIZMU!

Autor:

Razonoda

31.03.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imam osećaj da će ovaj sukob biti pokrenut nekim slučajnim vazdušnim ili podmorničkim incidentom, možda čak i jednim i drugim. Moguće je da će se neke dve podmornice sudariti i to će otvoriti sukob, rekao je vidovnjak.

ČEKA NAS NEŠTO MNOGO GORE OD UKRAJINE DO KRAJA 2023.! Poznati svetski vidovnjak predviđa novi rat i još jednu KATAKLIZMU!

Foto: Pixabay, Wikipedia/Bixelkoven

Kreg Hamilton-Parker, vidovnjak koji je stekao reputaciju jer je uspešno predvideo ishod Bregzita, predsednika Donalda Trampa i smrt kraljice Elizabete Druge, još jednom je ponovio da njegove vizije ukazuju na novi rat u 2023. godine.

On je o ovom sukobu prvi put govorio pre tri godine, ali je u nedavnom obraćanju na Jutjubu rekao da su britanski mediji pogrešno preneli njegove reči i naglasio da nikada nigde nije rekao da će ovaj sukob označiti početak Trećeg svetskog rata.

- Svi koji prate moj kanal znaju da već neko vreme pominjem mogućnost sukoba na Tajvanu. Nažalost, predosećam da će to uskoro doći, zapravo da će poprimiti svoj prvi oblik ove godine - rekao je on.

Takođe, imam osećaj da će ovaj sukob biti pokrenut nekim slučajnim vazdušnim ili podmorničkim incidentom, možda čak i jednim i drugim. Moguće je da će se neke dve podmornice sudariti i to će otvoriti sukob - smatra Hamilton-Parker i pojašnjava da će Kina biti prvenstveno zainteresovana za rat.

- Verujem da je Kina najveća pretnja čovečanstvu od nacističke Nemačke - istakao je on i dodao da je Kina možda upravo sada najspremnija za sukob, jer je, po njemu, ionako slabo rukovodstvo zapadnih sila zaokupljeno Putinom i vojnom pomoći Ukrajini.

Što se Ukrajine tiče, on smatra da taj sukob neće biti ništa u poređenju sa onim koji predstoji.

- Međutim, ne mislim da će to nužno započeti Treći svetski rat, barem ne u kataklizmičkom smislu kako ga svi zamišljamo. Ali nešto što bi uskoro moglo krenuti kao trgovinski sukob definitivno ima potencijal da eskalira u veliku nevolju - kazao je vidovnjak.

On takođe predviđa raspad Komunističke partije Kine.

- Znam da je u ovom trenutku veoma moćna, ali mislim da će se običan Kinez ohrabriti i suprotstaviti sadašnjim diktatorima - rekao je Hamilton-Parker, prenosi Objektiv.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vizionar

31.03.2023 23:20

- Međutim, ne mislim da će to nužno započeti Treći svetski rat, barem ne u kataklizmičkom smislu kako ga svi zamišljamo. Ali nešto što bi uskoro moglo krenuti kao trgovinski sukob definitivno ima potencijal da eskalira u veliku nevolju - kazao je vidovnjak. - Treci svetski rat zapoceo je bombardovanjem SRJ i traje u fazama. Eskalacija koja sledi do kraja ove godine bice samo zavrsna faza a rat ce zahvatiti vecinu sveta. Nece se znati ko protiv koga ratuje. Pobedice oni koji budu branili istinu i pravdu.