DOK JE RENOVIRAO KUĆU NAŠAO JE KUTIJU NA KOJOJ JE PISALO "NE OTVARAJ": Nije mogao da IZDRŽI, a onda je sve krenulo naopako! PRAVI HOROR FILM! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

27.02.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji se na TikTok-u potpisuje kao “geebeetv” objavio je u nekoliko kratkih snimaka kako napreduje renoviranje stare kuće iz 1920-ih godina tokom kojeg su pronašli brojne čudne predmete.

DOK JE RENOVIRAO KUĆU NAŠAO JE KUTIJU NA KOJOJ JE PISALO "NE OTVARAJ": Nije mogao da IZDRŽI, a onda je sve krenulo naopako! PRAVI HOROR FILM! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/geebeetv

Snimak jezivog oktrića jednog muškarca podelio je mišljenja pratilaca na TikTok-u.

 

 

Jedan muškarac ostao je zatečen kada je tokom renoviranja kuće video šta ga je snašlo.

Našao je kutiju, a onda je sve krenulo naopako.

Muškarac koji se na TikTok-u potpisuje kao “geebeetv” objavio je u nekoliko kratkih snimaka kako napreduje renoviranje stare kuće iz 1920-ih godina tokom kojeg su pronašli brojne čudne predmete.

Republika

Foto: Photo by Lisa Fotios from Pexels

Kutija

 

Najviše pažnje pratilaca je privukla jeziva kutija za koju je nedostajao ključ. Na njoj je pisalo “peidiwch ar ryddhau”, što na starom velškom znači “ne otvaraj”. Uz to je drvena kutija ukrašena pentagramom.

Nedelju dana kasnije pronađen je ključ. U uglu je prilikom renoviranja uočio staro ogledalo koje se klatilo dok je hodao po podu. Iz znatiželje muškarac je čekićem razbio staklo iza kojeg je pronašao ključ za drvenu kutiju.

Republika

Foto: PrintScreen/ TikTok/ geebeetv

Ključ za otvaranje kutuje koju je muškarac pronašao

 

Radoznalost i njega i pratilaca je bila sve veća, a on je otvorio kutiju u kojoj je našao izgoreli deo ploče za “prizivanje duhova” i jedan privezak. Uz to je neko u kutiji ostavio pramen kose i još jedan ključić.

Klipovi su izazvali brojne komentare, a mnogi su napisali kako je ovo doslovno uvod u horor film. Tri snimka je pogledalo više od 70 miliona ljudi, a mnogi od njih tvrde da je sve iscenirano, dok se drugi užasavaju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Paja

27.02.2023 23:19

Hahahaha ogledalo se klati lo, pa je on morao da ga razbije. Kad ono ključ! Hahahahaha