NIŠLIJKA SE LJUBILA S MLADIĆEM U BEČU! Osetila je promene u ustima, otišla je kod lekara, a onda joj je POLICIJA UPALA U STAN! Spasla je vizit karta koju joj je mladić ostavio!

Autor:

Razonoda

24.02.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča jedne devojke (19) iz Niša o tome šta joj se desilo u jednom klubu u Beču, malo je reći da je šokantna.

NIŠLIJKA SE LJUBILA S MLADIĆEM U BEČU! Osetila je promene u ustima, otišla je kod lekara, a onda joj je POLICIJA UPALA U STAN! Spasla je vizit karta koju joj je mladić ostavio!

Foto: pixabay.com

Partneri u vezi

Naime, devojka je rekla da je u Beč otišla turistički. U austrijskoj prestonici izašla je u klub, a pre toga nije imala previše iskustva sa muškarcima. Jedan momak joj se veoma dopao, i jedan petak uveče pretvorio se u dobru zabavu. Ture pića su se okretale i desio se prvi poljubac, drugi i akterka ove priče shvatila je da sve vodi ka krevetu.

On joj je ponudio da ostatak večeri provedu u njegovom stanu, što je ona odbila. Ipak, dao joj je vizit kartu, za slučaj da se predomisli.

Po povratku kući, u Srbiju, primetila je da joj po uglovima usana izlaze bele afte. U početku nije pridavala veliki značaj tome, misleći da je samo pad imuniteta, međutim, stvar je uzela maha i cela usta, brada, grlo bilo je prepuno čudnih belih plikova. Shvatila je da mora hitno da se javi lekaru i u lokalnom domu zdravlja uradila je briseve.

Dan nakon lekarskog pregleda, desio se šok i za devojku i za njenu porodicu. U kuću im je upala policija, počela sa pretresom, prevrćući svaki predmet, a nikome nije bilo jasno otkud policija kod njih, jer svi znaju da je ona bila divna ćerka.

Policajci su im rekli da su dobili hitan poziv iz Doma zdravlja, ali pošto nije podigla rezultate, nesrećna devojka nije znala o čemu je reč.

- Rezultati su pokazali da ono što se nalazi na tvojim ustima jeste bakterija koja se prenosi sa leševa - saopštili su joj. Bila je u šoku i danima nije mogla da dođe sebi.

Bečku policiju okrenula je niška i naložila pretres stana dotičnog mladića, kog su lako pronašli na osnovu vizitkarte koju je nekrofil prethodno dao u klubu, piše Espreso.

Potom je usledio šok i za tamošnje organe reda - tri leša u stanu. Devojci koja je podelila ovu priču, samo je prošla jeza kroz telo. Shvatila je da je ona mogla da bude sledeća.

Komentari koji su se nizali na ovu temu, svakako su upućivali i opominjali da bi trebalo obratiti pažnju sa kim odlazite u nepoznato i kakvi su ljudi koje upoznajete.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading