Čim se OVO ukazalo na nebu u februaru krenulo je zlo! Slavna proročica o čestim viđanjima NLO i zemljotesu u Turskoj i Siriji! Čeka nas još jedna NESREĆA!

Autor:

Razonoda

14.02.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kubanka smatra da će ova pojava takođe doneti sušu i temperature do 60 stepeni.

Čim se OVO ukazalo na nebu u februaru krenulo je zlo! Slavna proročica o čestim viđanjima NLO i zemljotesu u Turskoj i Siriji! Čeka nas još jedna NESREĆA!

Foto: Instagram/mhoni1

Slavna kubanska vidovnjakinja Moni Vidente, žena koju latinoameričku mediji predstavljaju i kao astrologa, tumača tarota, gataru i proročicu, prokomentarisala je česta viđenja NLO-a poslednjih nedelja.

Naravno, odmah je rekla da nismo sami u univerzumu, ali i dodatno razbuktala maštu ljubitelja naučne fantastike i paranormalnih tema.

- Nismo sami, nikada nismo ni bili - rekla je Vidente na temu pojavljivanja nepoznatih letećih objekata o kojima se poslednjih nedelja izveštava širom sveta, ističući da će čovečanstvo shvatiti da postoji život izvan onoga što nauka trenutno poznaje.

- Međutim, ne verujem da su to vanzemaljska bića. Oni koji nas posećuju su zapravo ljudi iz budućnosti koji su pronašli vremenski prozor - rekla je ona i dodala da je čovečanstvo uspelo da savlada putovanje kroz vreme pre oko 3.300 godina.

Štaviše, prema njenom tumačenju, upravo je zelena kometa C/2022 E3 (ZTF), koja se pojavila pred našim očima početkom februara, sa sobom donela NLO ukazanja, vulkanske erupcije i zemljotrese.

- Rep te komete doneće i suše, a temperature na Zemlji dostići će 60 stepeni - istakla je ona.

- Počeće da se dešavaju veoma čudne stvari, pa će čovečanstvo početi da otvara oči - najavila je proročica i na kraju rekla da će se neko nebesko telo veoma približiti Zemlji, što će pokrenuti i pozitivnu i negativnu energiju.

- Reč je o meteoritu koji nije prošao više od pet hiljada godina, a u prošlosti je već uticao na promene na Zemlji - zaključila je Vidente.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading