IZ GROBA VIRI LJUDSKA KOSA! Pozadina priče je JEZIVA, a na JEDNOM mestu nikako ne treba sahranjivati pokojnike! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

14.01.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mnogim komentarima pratioci su izrazili zaprepašćenje, ali ima i onih koji su dali racionalnije objašnjenje.

IZ GROBA VIRI LJUDSKA KOSA! Pozadina priče je JEZIVA, a na JEDNOM mestu nikako ne treba sahranjivati pokojnike! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/@kaitlynnerbeznik

Džoel Morison (37) iz Kalifornije ostao je prestrašen nakon što je navodno naleteo na stogodišnji grob iz kog je virila ljudska kosa, prenosi Jam Press.

- Kada sam prvi put ovo video, bio sam šokiran. Nisam bio siguran šta je ovo zapravo što liči na kosu, niti kako je to moguće. Nakon što sam se detaljnije udubio, shvatio sam da je to zaista ljudska kosa koja izvire iz groba - naveo je Morison nakon posete katoličkom groblju Sent Džozeh u Sakramentu.

Video zapis je podelio na svom TikTok profilu, uz napomenu da se izvinjava ukoliko je nekog uznemirio ovim sadržajem i apel čuvarima groblja da povedu računa o održavanju groblja, jer tu takođe ima pacova, veverica i ostalih životinja.

U mnogim komentarima pratioci su izrazili zaprepašćenje, ali ima i onih koji su dali racionalnije objašnjenje.

- Ovo se naziva fenomenom “Noć živih mrtvaca”. Preterana kiša i vlaga dovele su do toga da se telo doslovno prevrne u grobu - napisao je jedan od komentatora, dok je drugi dodao da se ovo događa ukoliko je telo zakopano blizu drveta.

@kaitielynnme My brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! #tumbleweave #cemetery #corpse #grave #gross #wtf #omg ♬ original sound - Kaitlynn Erbeznik

Jedan korisnik koji se predstavio kao direktor groblja takođe tvrdi da je u više navrata predložio porodicama pokojnika i grobarima da ne sahranjuju u blizini drveća.

Morison takođe deli njegovo mišljenje.

- Meni se čini da je bilo jedno veliko drvo blizu groba i da je korenje drveta izraslo u grob, probivši betonsku barijeru i malter od opeke, verovatno gurajući posmrtne ostatke ka gore. U te pukotine, vevrice, glodari i ostale životinje mogle su bez problema da uđu. Izgleda da su pokušali da se ugnezde u ljudsku kosu - naveo je 37-godišnjak.

Na žalost, nije imao priliku detaljnije da istraži ovaj fenomen.

Sledećeg dana kad se vratio, otkrio je da je kosa gurnuta nazad u rupu, a smatra da je to uradio neko od osoblja koje vodi računa o čistoći groblja.

Morison planira da mrtvozorničkoj kancelariji obezbedi pramen kose koju je ugledao kako bi se utvrdilo da li je zaista kosa čoveka, odnosno pokojnika koji je ranije tu sahranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading