SUMNJAO JE DA MU ŽENA NABIJA ROGOVE, PA REŠIO DA JE RASKRINKA! Pratio je dronom, istina ga DOTUKLA!(VIDEO)

Autor:

Razonoda

22.12.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan očajan suprug snimio je dronom da ga žena vara.

SUMNJAO JE DA MU ŽENA NABIJA ROGOVE, PA REŠIO DA JE RASKRINKA! Pratio je dronom, istina ga DOTUKLA!(VIDEO)

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/YAOG

Jedan sumnjičavi suprug, po imenu Džon Konsiglio, susreo se sa bolnom istinom, nakon što je odlučio da stvar preuzme u svoje ruke i uz pomoć drona se uveri u (ne)vernost svoje supruge.

On je pre par godina dronom uspeo da uhvati svoju ženu u prevari na parkingu jednog tržnog centra. Na snimku može da se vidi automobil koji dolazi na parking, zaustavlje se, a zatim u njega ulazi njegova supruga.

Svoje sumnje Džon je potvrdio kada je primetio da se njegova supruga, pre ulaska u automobil, naginje kroz prozor auta i ljubi nepoznatog muškarca, prenosi Mondo.

- Treba žena da izgleda lepo za muškarca s kojim će da prevari supruga - rekao je ljutito Džon na snimku tako komentirisući da je supruga popravljala kosu kako bi bolje izgledala. Ispod samog video on je i detaljno objasnio kako je sve to počelo:

- Koristio sam dron da uhvatim svoju ženu kako se sastaje sa tipom. U poslednjih nekoliko nedelja češće su je zvali ranije da radi, a onda me je neko zvao i rekao da se nešto dešava. Pokušao sam da je pratim nekoliko puta ranije, ali oba puta je otišla na posao, tako da nisam siguran da li je dobila dojavu ili sam jednostavno nisam imao sreće. Pa sam uzeo dron - napisao je on.

- Znam da ne mogu da krivim samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman da ga ubijem. Čekao sam par dana da se smirim i onda sam postao očajan. Najviše brinem zbog svoje dece - rekao je.

Sumnju o ženinoj prevari ponukao je Džonov poznanik koji je i predložio da dronom pokuša da otkrije istinu. A nakon svega, ovaj očajan muškarac je podneo zahtev za razvod braka, dok par inače ima dvoje dece.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading