HANU (19) SVI POREDE SA BABA VANGOM, VEĆINU PROROČANSTVA JE UBOLA! O ovoj SMRTI koju su obe predvidele SVI BRUJE! (FOTO)

Autor:

Razonoda

10.10.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uglavnom se bavi životima poznatih.

HANU (19) SVI POREDE SA BABA VANGOM, VEĆINU PROROČANSTVA JE UBOLA! O ovoj SMRTI koju su obe predvidele SVI BRUJE! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Wikipedia, Tanjug/AP

Devetnaestogodišnju devojku iz SAD, koja je već uspešno predvidela nekoliko događaja ove godine, mnogi porede sa bugarskom vidovnjakinjom Babom Vangom, nakon što je obema pripisano da su predvidele smrt kraljice Elizabete Druge.

Hana Kerol (19) je u januaru napisala 28 proročanstava za 2022. godinu, od kojih je pogodila 11, uključujući nove albume Harija Stajlsa i Bijonse i trudnoću Rijane. Ona se uglavnom bavi životom zvezda, pa je prorekla i raskid Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona.

Sledeće predviđanja za koje misli da će se ostvariti su trudnoća Kortni Kardašijan, veridbu Kendal Džener i trudnoća Hejli Biber. Između ostalog pogodila je da će se bend One Direction-a ponovo okupiti ove godine.

- Još uvek mislim da će se sva moja predviđanja ostvariti, ali možda sam malo pogrešila u vremenu i neka će se desiti u narednih nekoliko godina, a ne ove godine - rekla je ona, prenosi Miror.

Hana se proslavila kada je na društvenim mrežama podelila svoja prva predviđanja da će Nik Džonas i Prijanka Čopra imati bebu. Zbog toga su ljudi počeli da joj šalju poruke tražeći lična čitanja, pa Hana sada vodi uspešan biznis fokusirajući se na lične živote svojih klijenata.

Ona nudi čitanja iz sfera ljubavnog života, karijere ili čakri za 12 funti (oko 1.610 dinara), o trudnoći i plodnosti za 16 funti (oko 2.150 dinara), i uopšte o životu za 20 funti (oko 2.680 dinara). Odrađuje oko 30 čitanja nedeljno, i za to vreme zaradi oko 1.475 funti (skoro 200.000 dinara). Klijenti hrle ka njoj kada se njena predviđanja ostvare.

- Mnoga predviđanja koja sam dala ljudima lično su se ostvarila i uvek mi govore koliko sam bila tačna, što je tako lepo čuti - kazala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading