DRINK VOTER BRZO! Urnebesan snimak: Amerikanac prvi put proba rakiju! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

06.08.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da srpska rakija nije piće koje svako može da podnese dokazuju urnebesni snimci stranaca i njihove reakcije kada je prvi put probaju.

DRINK VOTER BRZO! Urnebesan snimak: Amerikanac prvi put proba rakiju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/trkacko_pile

Na Instagramu se pojavio snimak navodno Amerikanca koji prvi put do sada pije naše tradicionalno piće. 

Na snimku se čuje da ga prijatelji savetuju da popije i dosta vode, ali njegov izraz lica do suza je nasmejao sve prisutne.

 

 

Naročito je simpatičan mladić koji mu dobacuje: "Drink water (Pij vodu) brzo" i nekoliko puta mu se obraća mešajući srpski i engleski jezik.

Ne zna se kada je tačno nastao ovaj snimak, ali postoji univerzalno pravilo da svim strancima ovo piće ne bude najprijatnije kada ga prvi put probaju, ali mnogima kasnije postane omiljeno. 

Tako je i poznati roker, basista sastava Faith No More, Bil Guld prvi put probao rakiju davne 1992. godine, a kasnije na turnejama tražio da isprobava druge ukuse: lozovaču, dunjevaču, medovaču, orahovaču i druge, a zatim počeo i da proizvodi šljivovicu simboličnog naziva "Yebiga" i ona se danas služi u kalifornijskim barovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading