PRVI SNIMCI UŽASA U HRVATSKOJ! Vozač ZASPAO i odveo u smrt 11 ljudi?! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.08.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća se dogodila jutros oko 5.40 minuta na auto-putu A4 u smeru Zagreba, između mesta Jarek Bisaski i Podvorec kada je autobus poljskih registracija sleteo sa puta.

PRVI SNIMCI UŽASA U HRVATSKOJ! Vozač ZASPAO i odveo u smrt 11 ljudi?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Urednik VV

Hrvatska

Prema prvim informacijama, najmanje 11 osoba izgubilo je život, a strahuje se da to nije konačan broj.

Veliki broj ljudi zadobilo je teške telesne povrede.

Za sada se ne zna šta je tačan uzrok nesreće, ali mediji u Hrvatskoj spekulišu da je vozač autobusa zaspao tokom vožnje.

Policija je na mestu događaja i obavlja uviđaj, a na lokaciju su pozvane i ekipe Hitne pomoći kao i vatrogasci koji pomažu u izvlačenju stradalih.

- Prema dosadašnjim informacijama, u saobraćajnoj nesreći je više osoba smrtno stradalo te je veći broj teško povrđenih. Na mestu događaja je uz policijske službenike PU varaždinske i PU zagrebačke angažovano više ekipa Zavoda za hitnu medicinu s područja Varaždinske županije i Zagreba, kao i više ekipa vatrogasaca iz obe županije - saopštila je policija.

Vožnja se ovom deonicom odvija jednom trakom, a policija je izvestila da se na deonici na kojoj se nesreća dogodila vozi 40 kilometara na čas.

Na mesto nesreće stiglli su ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i potpredsednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading