GUŽVE NA SRPSKIM GRANIČNIM PRELAZIMA: Na ulazu i izlazu kod Horgoša velike kolone

Autor:

Vesti

06.08.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve na graničnim prelazima širom zemlje nastavljaju se i ovog vikenda, a samo u protekla 24 časa granični prelaz Horgoš prešlo je ukupno 30.000 putnika.

GUŽVE NA SRPSKIM GRANIČNIM PRELAZIMA: Na ulazu i izlazu kod Horgoša velike kolone

Foto: Tanjug/A. Ćirić

Na ulazu i izlazu iz naše zemlje na Horgošu se čeka u proseku dva sata, a tome treba da se doda i čekanje sa strane Mađarske. Nešto manje kolone su na prelazu Kelebija.

Na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom na ulazu u Srbiju, otvoreno je šest traka za putničke automobile. Na istom prelazu je na izlazu iz zemlje kolona putničkih automobile duga nekoliko kilometara.

Republika

Foto: Tanjug/A. Ćirić

 

 



Zbog letnih raspusta i godišnjih odmora povećan je proj putnika koji putuju ka jugu na more i koji se vraćaju u zemlje Evropske unije gde rade i žive.

"Dolazim iz Turske i vraćam se u Englesku. Sinoć sam krenuo na put i na izlazu iz Srbije čekam oko dva sata”, rekao je jedan od putnika iz Turske koji čeka da pređe u Mađarsku.
Republika

Foto: Tanjug/A. Ćirić

 

 


Iz Turske isto putuje i Mehmet sa porodicom koji kaže da čeka oko tri sata da pređe granicu. Putuje za Nemačku gde radi i živi.

Samo tokom vikenda produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi do 22 i Bajmok do 24 časa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading