HIT SNIMAK sa svadbe zapalio internet! Mladoženja šmrče beli prah i seče gredu! Kokain ili prašak za pecivo?! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

22.06.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna luda i veoma neobična svadba u Hrvatskoj postala je hit na društvenim mrežama u celom regionu kada je fotograf objavio na TikTok-u snimak svega što su mladenci radili.

HIT SNIMAK sa svadbe zapalio internet! Mladoženja šmrče beli prah i seče gredu! Kokain ili prašak za pecivo?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik tok/robertouzelac

Atraktivno montirani video prikazao je kako mladoženja odlazi po mladu, da bi ga ispred njene kuće dočekali svatovi sa čuturom i belim prahom na poslužavniku. On se odmah sagnuo da ga “pošmrče”, pa pretesterisao gredu (bukvalno).

Naravno u pitanju je bila šala, ali su ljudi svejedno bili šokirani scenom i pitali se da li je ovo moguće.

 

@robertouzelac This is what happens when wedding couple is as crazy as we are 🔥 #wedding #weddingtiktok #couple #love ♬ Piece Of Your Heart - MEDUZA & Goodboys

 

Mnogi su u komentarima ipak spekulisali da je u pitanju prašak za pecivo, što je potvrdio i autor snimka. On je dodao da mu je žao što je to bilo pogrešno protumačeno, ali da je veselje bilo divno.

I po drugim kadrovima sa svadbe može se pretpostaviti da mladenci možda baš i nisu “pod vinklu”, ali u pozitivnom smislu. To se posebno svidelo fotografu koji je očigledno uživao snimajući ih sa svojom ekipom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading