KADA JE TAČNO BILJANA STOJKOVIĆ POSTALA RADNIK FIJATA?! Crno na belo - evo dokaza da je protest debelo ispolitizovan! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.06.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propala kandidatkinja za predsednika Srbije Biljana Stojković (osvojila 3,22 odsto glasova birača), široj javnosti poznata po akciji skrnjavljenja spomenika pokojnom patrijarhu Pavlu, po svemu sudeći preko noći je poslala radnik Fijata.

KADA JE TAČNO BILJANA STOJKOVIĆ POSTALA RADNIK FIJATA?! Crno na belo - evo dokaza da je protest debelo ispolitizovan! (VIDEO)

Foto: printscreen

Biljana Stojković na protestu radnika Fijata

Ona je, naime, podržala protest radnika Fijata u Beogradu, iako sa Fijatom ili uopšte automobilskom industrijom nema ama baš nikakve veze.

Da sve bude šokantnije, ona je pred kamerama tajkunskih televizija otvoreno priznala da su je radnici Fijata vrbovali da dođe na protest, koji je, uzgred budi rečeno, doživeo potpuni fijasko jer se okupio jako mali broj radnika.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video snimku.

 

 

Podsetimo, Stojkovićeva je na aprilskim izborima bila kandidat koalicije "Moramo" i osvojila je 122.378 glasova i zauzela pretposlednje mesto.

Inače, da je protest radnika Fijata debelo ispolitizovan svedoče i fotografije na kojima se vidi funkcioneri Narodne stranke Vuka Jeremića Stefan Jovanović i Miroslav Aleksić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading