DA LI BISTE SMELI OVO? Urnebesan snimak sa svadbe ne prestaje da kruži, svatovi pristali na IZAZOV! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.06.2022

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak sa venčanja pogledalo je skoro sedam miliona ljudi, a reč je o novom izazovu koji su prihvatile zvanice.

DA LI BISTE SMELI OVO? Urnebesan snimak sa svadbe ne prestaje da kruži, svatovi pristali na IZAZOV! (VIDEO)

Foto: printscreen

Da li biste prihvatili izazov da se predstavite u toku ispijanja prvog pića, a potom na kraju večeri, kada uživate u poslednjem? To su uradile zvanice sa jednog venčanja, a učestvovala je i mlada.

Ovo je jedan od izazova zbog kog sutra možete da se zapitate šta ste uopšte radili prethodne noći, ali ovi gosti bili su hrabri. Odlučili su da naprave uspomenu i prikažu kako se ponašaju u pripitom stanju.

Svatovi su se na početku predstavili, dok su ispijali prvo piće, a potom su se snimali na kraju večeri. Video svežih lica i svečanih toaleta ubrzo su "zamenili" ljudi koji jedva da mogu da stoje uspravno. Mladoženja je prvi učestvovao i na početku se može videti kako elegantno izgleda u svom odelu.

- Zdravo, ja sam Trev, ovo je moje prvo piće - rekao je mladoženja sa pivom u ruci.

U sledećem kadru, Trevu je nestala kravata, košulja mu je izgužvana, dok nazdravlja sa praznom čašom.

Jedna deveruša izgledala je elegantno na početku, dok je na kraju večeri nosila nečiji sako. Njena izjava nasmejala je sve.

- Ja sam Niam, sirna deveruša i ovo je moje poslednje piće - rekla je ona u pripitom stanju, dok je neko dobacio: "Sirna deveruša? Imaš li dasku za sir?".

Ipak, izgleda da je mlada odnela pobedu u ovom izazovu. Držeći poslednje piće u ruci, jedva da je mogla da stoji i drži otvorene oči, a preko venčanice stavila je kravatu!

Ovaj video nasmejao je korisnike, a mnogi od njih označili su svoje prijatelje, sa namerom da i oni naprave ovakvu vrstu uspomene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading