Ako želite PUN NOVČANIK i USPEH NA POSLU čim ustanete uradite OVO! Dva moćna jutarnja rituala za privlačenje PARA!

Autor:

Razonoda

22.05.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje navike i stečeni obrasci ponašanja koji nas sprečavaju da budemo bogati – oslobodite ih se.

Ako želite PUN NOVČANIK i USPEH NA POSLU čim ustanete uradite OVO! Dva moćna jutarnja rituala za privlačenje PARA!

Foto: pixabay.com

Za privlačenje novca i uvećanje finansijskih prihoda potrebno je prvenstveno imati pozitivan odnos prema novcu, bez negativnih i pesimističlkih uverenja. Postoje navike i stečeni obrasci ponašanja koji nas sprečavaju da budemo bogati – oslobodite ih se.

Najvažniji magnet za novac zapravo jesu naše misli. Evo koja dva jutarnja rituala pomažu da privučete novac:

Jutarnje afirmacije 

Jutarnje afirmacije imaju snagu da motivišu, pokrenu nas da ostvarimo ono što želimo i stvorimo u životu pozitivne vibracije. Ponavljajte ih često ujutru kako biste aktivirali u svom životu energiju obilja i podstakli sebe da privučete novac koji želite. Izgovarajte ih svakodnevno kada ustanete ili ispred ogledala dok se spremate za posao. Možete smisliti i sami svoje afirmacije, najvažnije je da u njima postoji vaša namera, ali u sadašnjem vremenu. Kada ih izgovarate, pokušajte da proživite ono što govorite.

Evo nekoliko primera najjednostavnijih i najboljih finansijskih afirmacija:

"Menjam svoj život i privlačim novac.“ "Dobro radim svoj posao.“ "Novac me voli zato što ga volim.“ "Uspeh me privlači kao magnet.“

Jutarnja meditacija

Jutarnja meditacija – koristi se za obnavljanje energije i stvaranje motivacije. Možete staviti u svoj um bilo koju misao, bilo koju sliku, postići bilo koje raspoloženje. Odmah nakon buđenja, umijte lice i razveselite se. Zatim sedite na minut. Zatvorite oči i razmislite o tome kako postižete svoj cilj. Na primer, ako treba da uspešno prođete intervju za posao, zamislite taj proces i predstavite se u najboljem svetlu, piše Najžena.

Ako ovog dana imate puno problema koje treba da rešite, zamislite kako radite stvari i kako to uspevate. Najvažnija stvar u procesu meditacije je fokusiranje na zadatak, ulazak u stanje toka. Meditacija dobro ide uz afirmacije. Dok meditirate, možete u sebi ponavljati "Privlačim novac i uspeh“, a zatim vizualizujete ovaj proces. Na ovaj način vaš um usmeravate na finansijski uspeh.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tarot

22.05.2022 18:00

Uvek sam vam pričao ovo ponavljanje i po jedno jaje udarite u glavu.