OGLAS MALOG NEBOJŠE POSVAĐAO SRBIJU! Nastao rat na društvenim mrežama, a ovo je razlog RAZDORA! (FOTO)

Autor: Republika

Razonoda

11.08.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Nebojša postavio je oglas u kom navodi da za obavljanje lakših poslova traži 300 dinara, a ova objava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Foto: Ilustracija/Pixaby, Facebook

 

Dvanaestogodišnji dečak Nebojša postavio je oglas za posao u kom piše da bi lakše poslove obavljao za 300 dinara, a upravo ta objava posvađala je korisnike društvenih mreža.

U oglasu koji je okačio na banderu a koji je dospeo i na društvene mreže piše:

- Pozdrav za sve dobre ljude! Zovem se Nebojša, imam 12 godina i dosetio sam se na koji način mogu da pomognem sebi, a i drugima.

- Mogu da šetam vašeg malog psa, sređujem dvorište ručno ili pokosim travu kosilicom, zalivam baštu i cveće u dvorištu, odem u radnju umesto vas, unesem vaša drva i da složim, operem vaša kola ili bicikl. Cena 300 dinara. - glasi oglas.

Foto: Facebook

 

Razlog za traženje posla zna samo Nebojša, ali to nije sprečilo celu Srbiju da komentariše ovaj potez.

I dok su jedni osudili njegovu odluku da u tim godinama radi, drugi su mu pružili podršku i pohvalili dečaka. Bilo kako bilo, na Fejsbuku je nastao pravi mali rat među korisnicima ove društvene mreže. 

Bolje da uči, a roditelja ili staratelja pošalje da šeta kučiće i pere tuđa kola i bicikle, jer je dužan po zakonu da ga izdržava do 18 godina,

I ja sam tako po komšiluku pomagao ljudima ,samo nisam imao cenovnik ,nego kako ko da,

Bravo za Nebojšu,

Dete, lati se knjige dok si mlad... mani se poslova dok si dete...

Da je sreće da ima još ovakve dece, da imaju osećaja, kad roditelj nekad nema novac da im da...- samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da su korisnici uspeli i da se posvađaju zbog ovog oglasa, međutim niko od njih nije ponudio posao malom Nebojši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading