TRAGEDIJA U DOMU SRPSKOG FUDBALERA: Emotivnom porukom se oprostio od PREMINULOG OCA!

Autor:

Sport

11.08.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije i kapiten engleskog Kristal Palasa, Luka Milivojević objavio je na društvenim mrežama najtužniju vest. Milivojeviću je preminuo otac Srđan.

Republika

Foto: Starsport

Luka Milivojević sa saigračima.

Srpski fudbaler se emotivno oprostio sledećom porukom. 

- Bio si mi sve u životu i nada i volja i ponos i uspeh i radost! Sa tobom pored mene uvek mi je bilo lakše za sve! Ponosiću se tobom celog života gde god bio, jer si ti takav bio.

Čast mi je i privilegija bila imati takvog oca, uzora, domaćina, prijatelja uz sebe, koji je u svakom trenutku znao prave vrednosti života, a to su samo porodica i prijatelji! Pored tebe svi su imali onoliko koliko je bilo, ali je uvek bilo za sve.

O tebi bih mogao da pišem danima, o tvojim savetima, o pozitivi, o ljubavi, o tebi kao čoveku, sta si sve prošao, gde si sve bio i kakav si čovek bio, šta si me sve naučio!

Čuvaj mi se Điđi moj, gde god da si, Ljudino moja, voli te tvoj sin Luka - napisao je Milivojević na društvenim mrežama uz zajedničke fotografije sa ocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading