ONI ZNAJU NAJVEĆU TAJNU O VANZEMALJCIMA I NULTOJ TAČKI!

Autor: Republika

Razonoda

14.11.2017

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki astronaut Edgar Majkl, šesti čovek koji je hodao po Mesecu, tvrdi da američka Vlada i Vatikan znaju za postojanje vanzemaljaca, koji, navodno, žele da podele sa Zemljanima "nultu tačku energije".

RepublikaFoto: pixabay.com
Amerika i Vatikan navodno znaju sve o malim zelenim

Kako navodi list "San", u mejlu, koji je objavio "Vikiliks", bivši astronaut poručio je američkom političaru DŽonu Podesti, saradniku Bila i Hilari Klinton, da Vatikan zna da vanzemaljci postoje.

- Prijateljski vanzemaljci žele da pomognu čovečanstvu da bolje živi, ali se plaše naše nasilne tendencije - piše u Edgarovom mejlu uz objašnjenje:

- S obzirom na to da se rat u svemiru zahuktava, osećam da bi trebalo da budete svesni nekoliko faktora, nakon što vam ih saopštim putem skajpa.

Majkl otkriva da "blagonakloni vanzemaljci" žele da podele "nultu tačku energije" sa ljudima na Zemlji.

Ova tehnologija bi, po svemu sudeći, mogla otvoriti mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora. Majkl upozorava da vanzemaljci neće tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru.

Američki političar Podesta bio je savetnik predsednika Baraka Obame pre nego što je postao šef predsedničke kampanje Hilari Klinton.

U jednom od svojih mejlova bivši astronaut Edgar Majkl pominje ženu po imenu Teri Mensfild, koju opisuje kao direktora specijalnih mirovnih snaga za vanzemaljsku inteligenciju.

Navodno, postoje tvrdnje da je vanzemaljski život najviši oblik inteligencije, "koja radi direktno sa Bogom", pišu nezavisne.com.

Sam Džon Podesta nedavno je naveo da je nagovarao Hilari Klinton da otkrije tajne dokumente o NLO-ima, navodi "San", a prenosi "Sputnjik". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading