(ŠOK VIDEO) Snimljena ZAŠTIĆENA MORSKA KRAVA, ono što joj je urezano na leđima RAZBESNELO LJUDE ŠIROM SVETA!

Autor: Republika

Razonoda

12.01.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

Foto: Printscreen/Twitter
Uznemiravanje ovih zaštićenih životinja kažnjava se novčanom kaznom od 50.000 američkih dolara i jednom godinom u saveznom zatvoru

Morska krava sa natpisom "TRUMP" (Tramp) urezanim na leđima pronađena je na Floridi, što je podstaklo istragu američke Službe za ribu i divlje životinje, piše New York Post.

Bespomoćna životinja s političkim natpisom na leđima primećena je tokom vikenda na izvoru reke Homosasa u okrugu Citrus, nešto više od 100 kilometara severozapadno od Orlanda, javili su lokalni mediji. Svedoci su otkriće životinje prijavili saveznim vlastima.

- Iz mog iskustva, ovaj događaj je neuobičajen za ovu zajednicu - rekao je Kreg Kavana, viši savezni službenik za divlje životinje zadužen za istragu.

- Očuvanje divljih životinja ključna je vrednost u okrugu Citrus. Zbog toga se ovo područje i naziva Obala prirode - dodao je.

Kavana je rekao da je uznemiravanje morskih krava, koje su zaštićene Zakonom o ugroženim vrstama, savezni zločin prve klase koji sa sobom povlači novčanu kaznu od 50.000 američkih dolara i do godine dana u saveznom zatvoru.

Kavana i njegov tim sada traže osobu ili više njih koji su odgovorni za napad na morske krave i trenutno "slede tragove". 

Ova spora i dobroćudna stvorenja sezonski migriraju u vode duž zapadne obale ovog okruga i lako su dostupna ljudima na brodovima ili plivačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading