VENČANJE KAO IZ SAPUNICE! Mlada se ipak udala za GOSTA, razlog će vas ZAPREPASTITI!

Autor: Republika

Razonoda

10.01.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna mlada iz Indije udala se za jednog gosta na svojoj svadbi, nakon što je mladoženja u poslednjem trenutku pobegao sa venčanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bizaran incident odigrao se prošlog vikenda u državi Karnataka, a kako prenose mediji, mladoženja je odustao od venčanja zbog ljubavnice. Navodno je ona pretila da će doći na veselje i napraviti scenu, te je mladoženja, da bi izbegao skandal, u poslednjem trenutku odlučio da se ne oženi i napustio je venčanje.

Mlada i njena porodica bili su očajni zbog svega, pa su rođaci odmah krenuli da traže pogodnog muškarca za ostavljenu mladu, piše portal India. Ubrzo su iz gomile "izvukli" mladića koji je bio spreman da je oženi i spasi je sramote.

Porodice su bile srećne zbog ovog ishoda i odmah su dale blagoslov, te je obavljeno venčanje. Odbegli mladoženja se navodno sastao sa ljubavnicom u drugom gradu i od tada niko ne zna šta se događa sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading