Ako planirate da putujete u Diznilend, OVO nemojte nikako tamo raditi!

Autor: opušteno.rs, republika.rs

Razonoda

25.02.2020

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diznilend - mesto zabave na kojem su neke stvari strogo zabranjene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Diznilend

Selfie štapovi ovde su zabranjeni, kao i dronovi, nešto veća kolica, staklene čaše i ostali stakleni predmeti, životinje, stolice na rasklapanje, alkohol i naravno, oružje...

Zabavni park koji je za sve mlađe od 12 verovatno najsrećnije mesto na svetu, ima razna pravila koja se unutar njega moraju poštovati. Tako su u Diznilendu zabranjene mnoge stvari, pa ćemo vas samo upozoriti, da unutar njega za početak, svakako zaboravite na selfie štapove.

RepublikaFoto: pixabay.com
Diznilend

Diznilend je definitivno jedno od onih mesta na kojima snovi postaju stvarnost. Ali, odlučite li svesno kršiti pravila parka, odlazak u najpoznatiji zabavni park na svetu za vas bi mogao postati noćna mora. Naime, Diznijevi parkovi, koji se nalaze na sedam različitih svetskih lokacija: Floridi, Kaliforniji, Havajima, Parizu, Tokiju, Šangaju i Hong Kongu, imaju strogo propisana pravila, od kojih neka upravo i pomažu parkovima da i dalje budu najsrećnija mesta na svetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Diznilend

Ljubiteljima selfieja sigurno neće biti drago čuti kako su selfi štapovi ovde zabranjeni. Dronovi, nešto veća kolica, staklene čaše i ostali stakleni predmeti, životinje, stolice na rasklapanje, alkohol i naravno, oružje, takođe se nalazi na listi stvari koje u Diznilendu nisu dobrodošle. Ali, to nije sve.

Foto: instagram.com/disneylandparis
Diznilend

Ukoliko ovde mislite držati nekakve govore, ili pušiti na neoznačenim mestima, vrlo brzo ćete biti izbačeni iz parka. Dobra je stvar što se takođe pazi i na neke stvari kod vožnji, pa je tako strogo zabranjeno guranje i ulaženje preko reda. Takođe, vožnje ne smete ni snimati ni slikati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Diznilend noću

Da dalje ne opisujemo, navodimo još neke od zabrana koje ovde nismo spomenuli: snimanje filma ili reklame, donošenje velikog kofera, hranjenje životinja, slikanje u zatvorenim prostorijama, skidanje majice ili cipela, trčanje, psovanje, nošenje maske (dozvoljeno u medicinske svrhe), vožnja na skejtovima i prodavanje stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading