PIJANI PAR SE UMALO POTUKAO U AVIONU: Kada su izbačeni iz aviona, žena je na pistu bacila nešto što je RAZBESNELO CEO SVET

Autor:

Razonoda

03.10.2023

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici kažu da je ona od samog ulaska u avion bila toliko u alkoholisanom stanju da je vikala i konstantno govorila mužu koliko zarađuje i koliko novca ima kod sebe

PIJANI PAR SE UMALO POTUKAO U AVIONU: Kada su izbačeni iz aviona, žena je na pistu bacila nešto što je RAZBESNELO CEO SVET

Foto: youtube.com/Click Heart TV 5

Ne priča se uzalud da parovi, bilo da su u braku ili ne, ne treba da idu na zajedničko putovanje ako su im narušeni odnosi. Možda i da im se ne bi dogodilo ono što se desilo paru Britanaca.

Muškarac i žena ukrcali su se u Londonu na let za Bangkok u vidno alkoholisanom stanju. Iako su pojedini putnici u startu tražili od posade da ih izbaci, oni to nisu učinili.

Par je, prema kazivanju putnika, od samog poletanja galamio a žena je konstantno potencirala pitanje novca u svađi sa mužem.

- Stalno mu je nabijala na nos koliko je zaradila i koliko ima kod sebe. Bilo je ružno, degutantno. Mnogi od nas tražili su od stjuardesa da sletimo na neki aerodrom da bi njih dvoje izbacili napolje - rekao je prilikom prinudnog sletanja Endi Sing (63) za Mirror.

I zaista, pilot je u jednom trenutku hitno sleteo u Beč, videvši da je u toku toliko žustra svađa između muškarca i žene da niko nije mogao od drugih putnika da uživa u putovanju.

Kada je par koji je bio na ivici tuče izbačen na pistu aerodroma u Beču, vidno frustrirana žena izvadila je iz torbe oko 6.000 evra keša koliko je ponela na Tajland i besno je bacala novac!

Muškarac je skočio da pokupi novac, što su činili i radnici na pisti.

- Policija je prvo odvela nju jer je pokazivala veću agresiju i bila je pijanija od njega. Neke novčanice su odletele, niko ih nije ni pokupio. Žali Bože tolikih bačenih para - rekao je Endi Sing s kojim se složio veći broj putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading