RYANAIR IZNENADA UKINUO VELIKI BROJ LETOVA! Razlog je neverovatan, a evo šta se dešava s PUTNICIMA iz Srbije

Autor:

Razonoda

29.09.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije mogao da predvidi, budući da se ništa slično pre nije dogodilo

RYANAIR IZNENADA UKINUO VELIKI BROJ LETOVA! Razlog je neverovatan, a evo šta se dešava s PUTNICIMA iz Srbije

Foto: pixabay.com

Uprkos uspešnoj kampanji prošle i pretprošle nedelje da putnici po povoljnim cenama putuju po Evropi oko božićnih i novogodišnjih praznika, Ryanair je sada neprijatno iznenadio sve.

Niskotarifna kompanija objavila je da će znatni smanjiti broj letova tokom jeseni usled kašnjenja naručenih aviona tipa Boing.

Ryanair je otkrio da je u period od septembra do decembra očekivao isporuku čak 27 aviona, ali se u proizvodnom pogonu u američkoj državi Kansas dogodio zastoj.

Kako je u Vičiti došlo do prekida u popravkama, iz Sijetla poručuju Ryanairu da će dobiti samo 14 aviona do Nove godine.

Zbog toga je kompanija odlučila da ukine određeni broj letova, ne i linije.

Iz baze u belgijskom Šarlroiju povući će tri aviona, dva iz Dablina i pet iz zračnih luka u Italiji, uključujući Bergamo, Napulj i Pizu.

Ryanair će smanjiti broj aviona i u britanskoj vazduhoplovnoj luci Ist Midlends, portugalskom Portu i nemačkom Kelnu.

Što se Srbije tiče, ništa se na sreću neće promeniti. Iz baze u Nišu ova avio-kompanija nastaviće da leti za Beč, Krf, Maltu i Stokholm.

- Trenutno procenjujemo da kašnjenja isporuka neće značajno uticati na naš ciljani promet u ovoj godini od 183,5 miliona putnika - rekao je izvršni direktor grupe Majkl O’Liri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading