NEMOJTE NIKADA BITI BUDNI U DVA UJUTRO: Menadžer hotela otkrilo ŠTA SE RADI posle ponoći kad svi gosti zaspu

Autor:

Razonoda

10.09.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek se znalo da je atmosfera u hotelima drugačija kad se pogase sva svetla, ali ovo mnogi nisu očekivali da će čuti

NEMOJTE NIKADA BITI BUDNI U DVA UJUTRO: Menadžer hotela otkrilo ŠTA SE RADI posle ponoći kad svi gosti zaspu

Foto: pixabay.com

Ne postoji hotel na svetu koji nema neke svoje tajne. Počevši od toga kakvo osoblje zapošljavaju, kako čiste sobe i krevetninu, pa do toga kako se bore sa insistiranjem nekih gostiju da se praktikuje diskrecija.

Džejms Spirson proveo je nekoliko godina kao menadžer dva poznatija hotela u Majamiju i u Španiji.

Imao je sve pod kontrolom i bio je jako zadovoljan poslom, a kako i ne bi kada je samo od bakšiša mogao lepo da živi.

Spirson je otkrio neke od najvećih hotelskih tajni za čitaoce lista Mirror, naglašavajući da gosti moraju da upamte uvek dve stvari kada dolaze u sobu.

- Poštujte osoblje hotela i pokažite manire i sve će vam se duplo vratiti i drugo, nemojte nikad ništa zaboravljati u hotelskoj sobi. Sobarice i služba za čišćenje svuda koriste nepisano pravilo da ono što nađu u sobi nose sa sobom - rekao je Spirson.

Ono što je mnoge iznenadilo je što je Spirson otkrio da je dva ujutro vreme kada se u svim viđenijim hotelima dešavaju najluđe stvari.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

- Prvo sam mislio da umišljam a onda sam, došavši u Španiju video da je to izgleda neko pravilo simbioze ljudskog uma i bioritma. U dva ujutro su nam gosti najluđi. Od gostiju koji varaju svoje partnere u braku, do prebogatih ljudi koji bacaju pare po sobi i kupaju se u njima, do fudbalera koji slave pobedu sa prostitutkama i studenata koji švercuju alkohol u sobe. Sve se dešava oko dva ujutro. Tako da, ako želite da imate mirnu noć i ne znate šta se oko vas dešava u hotelu, a verujte mi da se dešava svašta, spavajte u to vreme - rekao je Spirson dodajući da se atmosfera u hotelima smiruje oko četiri ujutro kada i ti problematičniji gosti odu na počinak.

Spirson je poručio i da gosti ne treba da spavaju na hotelskim jastucima jer ih osoblje gotovo nikada ne pere.

“Ne pere se ni ćebad. Mnogo je sve to prljavo, ali sobarice ionako imaju puno posla, pa i da hoće da peru, ne bi sve stizale da urade. Nemojte ni daljinski u sobama da pipate pre nego što ih očistite, oni su leglo zaraze”, otkrio je Spirson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
STW

13.09.2023 13:27

Provela dosta vremena po raznim hotelima , razlicitih kategorija, spavala na jastucuma, ponekad setala bosa.. U elitnim su bubasvabe ulazile kroz ventilacioni prozor ili za vreme renoviranja , misevi iz cevi za radijatore, u sobi ili restoranu, ali smo znali gde je kako i ziveli sa tim. Inace nikad ne biste otisli ni u jedan hotel i restoran. U Singapuru smo u 4 ujutro silazili na gulas supu,trezni, vracali se iz nekih diskoteka ili iz crew room~a i nije nam smetalo sta ko radi u svojim sobama. U Siriji su rekli da ne pijemo vodu sa cesme i da ne jedemo salate i voce koje se ne ljusti. Pili vodu sa cesme na hotelskom terenu, kafu sa neobicnim zacinima, kod domacina u sukovima... Jeli insekte sa ulicnog rostilja u Bankoku i Kini i zivi i zdravi uzivamo u penziji .