OSTRVO U GRČKOJ KOJE SRBI OBOŽAVAJU KRIJE MRAČNU TAJNU! More svake godine ODNOSI ŽIVOTE iako su turisti UPOZORENI!

Autor:

Razonoda

02.09.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ećina onih koji su se udavili na Lefkadi su dobri plivači, koji su potcenili moć i jačinu talasa i snagu mora koja vas vuče unutra i ne daje vam da izađete na obalu dok ne izgubite i poslednji atom snage.

OSTRVO U GRČKOJ KOJE SRBI OBOŽAVAJU KRIJE MRAČNU TAJNU! More svake godine ODNOSI ŽIVOTE iako su turisti UPOZORENI!

Foto: youtube.com/printscreen

Lefkada svake godine privlači veliki broj turista iz Srbije. Osim prirodne lepote i tirkiznog mora, ovo ostrvo poznato je po većem broju smrtnih slučajeva - utapanja, zbog kupanja u moru tokom visokih talasa.

Turisti se neretko ogluše na upozorenja. U sredu, 30. avgusta, javljeno je da su talasi na Lefkadi odvukli državljanina Srbije Vladislava Jovičića, koji je pokušavao da spasi devojku. 

Nju je uspeo da spasi, ali ne i sebe. Kupači su ga izvukli iz vode i pokušali da mu pruže prvu pomoć na plaži do dolaska hitne pomoći. Nažalost, po dolasku u bolnicu konstatovana je smrt, prenose mediji.

- Talasi na Lefkadi nikako nisu za potcenjivanje. Deluju privlačno onako tirkizni, mlečno beli, penušavi, ali svake godine odnose desetine života. Većina onih koji su se udavili na Lefkadi su dobri plivači, koji su potcenili moć i jačinu talasa i snagu mora koja vas vuče unutra i ne daje vam da izađete na obalu dok ne izgubite i poslednji atom snage. Ne ulazite u more kada su veliki talasi, naročito ne na Lefkadi i u Sartiju - upozorila je turistička agencija iz Srbije čiji je Vladislav bio klijent.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading