ODRANI DO GOLE KOŽE: Bračni par na GRČKOM ostrvu platio večeru kao CEO ARANŽMAN! Jedna greška im je ispraznila novčanik

Autor: ILIJA ĐUKIĆ

Razonoda

19.08.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog trenutka nesmotrenosti, ali i greške prilikom pripreme za putovanje, par Italijana je na ostrvu večeru sa četiri pića platio čak 711 evra.

ODRANI DO GOLE KOŽE: Bračni par na GRČKOM ostrvu platio večeru kao CEO ARANŽMAN! Jedna greška im je ispraznila novčanik

Foto: Tanjug/AP

Posle priče jednog para iz američke države Montana koji su na Mikonosu nekoliko alkoholnih pića platili čak 870 evra, popularno grčko ostrvo ponovo je po lošem dospelo u fokus.

Muškarac i žena iz Italije vratili su se sa Mikonosa kući rešeni da celom svetu putem sajta TripAdvisor ali i medija opišu kakvo su poniženje doživeli od “prevarantskog” restorana DK Oyster.

- Oni su, tek sada smo videli po internetu, najpoznatiji na Mikonosu po pljačkanju mušterija. To nam je bila jedina greška koju smo napravili na inače lepom odmoru. Nismo se informisali na vreme o njima - napisala je žena.

Njih dvoje došli su prilično naivno u ozloglašeni restoran kako bi popili po piće, uživali u muzici i pogledu, i usput pojeli nešto laganije.

- Naručili smo tri čaše đusa, koktel i po malu porciju ostriga. Kada smo dobili račun na kojem je pisalo da moramo da platimo 711 evra pozlilo nam je. Samo smo se pogledali. Vlasnik tog restorana verovatno je najveći prevarant u svom poslu na svim grčkim ostrvima - napisao je muškarac, prenosi New York Times.

Republika

Foto: Tripadvisor printscreen

Račun je bio toliko veliki da je par rešio da priču podeli sa celim svetom

 

Potom je prešao u detalje u opisu bruke.

- Znate kako počinje njihovo varanje? Pozovu vas na ulici da besplatno sednete na ležaljku kraj mora. Dakle, u odnosu na druge, ne naplaćuju suncobran i par ležaljki. Znali smo da ćemo za to morati nešto da naručimo, ali ne i da to u predvečerje mora da bude u formi večere. Na kraju smo izabrali skromniju varijantu večere, jer nismo bili nešto gladni. Potom nam je sve preselo - istakao je Italijan.

Na kraju je dodao da je želeo da zove policiju, ali da su morali da idu na trajekt pošto nisu boravili na Mikonosu.

Čitaoci TripAdvisora, najpopularnijeg sajta za iskustva putnika na putovanjima, istakli su kako bi inspekcija morala da stavi katanac na restoran DK Oyster.

Nema sumnje da su Italijani nagrabusili ali isključivo svojom greškom.

Naime, na sajtu u odeljku restorana DK Oyster stoji da ima samo dve od pet zvezdica. Dakle, turisti su ga i pre ovog slučaja ocrnjivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading