APPLE PONOVO OČAJAN: Tek što se rešio jedan problem na iPhone 15 modelima, pojavila se JOŠ VEĆA GREŠKA!

Autor:

Razonoda

13.10.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici masovno prijavljuju problem koji utiče na njihovo svakodnevno obavljanje obaveza

APPLE PONOVO OČAJAN: Tek što se rešio jedan problem na iPhone 15 modelima, pojavila se JOŠ VEĆA GREŠKA!

Foto: mac rumors printscreen

Predstavljanje novih iPhone 15 modela telefona u septembru prošlo je kako se i očekivalo – pompezno, gotovo glamurozno i efektno.

Međutim, samo nekoliko dana pošto su se pojavili u prodaji, vlasnici novih modela požalili su se na neke probleme. Apple ih je rešio nadogradnjom operativnog sistema, ali tu nije bio kraj mukama.

Korisnici iPhone 15 i ostalih modela te serije u poslednjih desetak dana masovno se žale na to što im se telefoni noću sami od sebe gase!

Jedan broj korisnika nije ni primetio tu grešku, ali oni koji jesu – šiznuli su! Radi se o ljudima koji na telefonu navijaju alarm i zbog grešaka proizvođača kasnili su u školu, na fakultet ili posao.

To nije sve! Ima i još jedna greška. Nije velika, ali je opterećujuća za korisnike.

Deo njih na forumima je napisao kako ujutro kada se budi i prvi put pogleda u iPhone mora da upiše passcode. Vlasnici iPhone telefona to pre nisu morali da rade što je znak da se telefon preko noći restartovao ili isključio, piše zimo.dnevnik.hr.

Na sajtu Mac Rumor objasnili su kako korisnici mogu da provere da li se nešto čudno dešavalo tokom noći sa telefonom.

- Možete proveriti da li se i vama gasio telefon dok ste spavali tako što ćete proveriti status baterije. Dok je telefon tokom noći neaktivan ali upaljen, tu bi trebalo da se prikaže stanje baterije tokom cele noći. Ako imate aktiviran avionski mod, status baterije bi trebalo da prikazuje ravnu liniju. Ali ako postoji praznina tokom noći, odnosno razdoblje u kojem se ne prikazuje status baterije, to je znak da je za vreme tog razdoblja telefon bio ugašen.

Treba naglasiti kako ovaj problem nemaju svi korisnici te da se telefoni ne gase svake noći. Iz Applea još nisu komentarisali ovu situaciju, ali nema sumnje da njihovi inženjeri već istražuju slučaj i pripremaju rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading