"ŠTA JE BRE OVO?!" Maskirani manijak teroriše jadne seljane - po mrklom mraku sedi na klupici i vreba malu decu! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.10.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani su sve zabrinuti za svoju bezbednost.

"ŠTA JE BRE OVO?!" Maskirani manijak teroriše jadne seljane - po mrklom mraku sedi na klupici i vreba malu decu! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Manijak

Žitelji mirnog škotskog sela Skelmorli ostali su uznemireni nakon pojave misterioznog klipa na Fejsbuku, u kojem osoba maskirana kao klovan iz horor klasika Stivena Kinga "To" izaziva nelagodu i zabrinutost. Iako je video brzo uklonjen, meštani su ostali zabrinuti zbog bizarnog sadržaja i izazova upućenih policiji.

Na Fejsbuk profilu osobe identifikovane kao Kolo Dejmos, pojedinci su mogli videti jezive scene u kojima nepoznata osoba izgovara bizarne reči i izaziva lokalnu policiju da je pronađe. U jednom trenutku, klaun poručuje: "E pa dobro, opet sam u vestima. Da li da kameri uputim svoj grozan osmeh?"

Profil je sadržao informaciju da je osoba "učila u školi za klovnove" i da "živi u Skelmorliju". Neki su se zapitali "Šta je bre ovo"Međutim, pozadina i motivi ove pojave ostaju nejasni. Decu navodno drže u kući pose devet naveče. 

 

 

Ova neobična pojava nije prvi put da se klaun sličan Stiven Kingovom liku "To" pojavljuje u ovom selu. Prvi put se pojavio 2021. godine sa porukom da "ne želi slavu i zlato", čime je dodatno podstakao spekulacije meštana i širenje panike.

Meštani Skelmorlija su sve zabrinuti za svoju bezbednost, dok lokalna policija prati situaciju. Uz sve to, pojedini korisnici društvenih mreža spekulišu da bi ovo mogao biti nečiji pokušaj da privuče pažnju ili da stvori neobičnu predstavu iz čiste dosade.

Iako pozadina ove priče ostaje misterija, očigledno je da je stvorila značajno uznemirenje i zabrinutost u mirnom škotskom selu. Meštani i vlasti prate situaciju i nadaju se da će se brzo rešiti ova neobična pojava.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading