MASK RAZLJUTIO SVE NA BIVŠEM TVITERU: Uvode se TRI TIPA PRETPLATA, a evo šta nikako više neće biti dozvoljeno!

Autor:

Razonoda

10.10.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznata cena svih tipova pretplata, ali se zna da će oni koji budu davali najviše novca imati mogućnost da platformu X koriste bez gledanja dosadnih oglasa

MASK RAZLJUTIO SVE NA BIVŠEM TVITERU: Uvode se TRI TIPA PRETPLATA, a evo šta nikako više neće biti dozvoljeno!

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask je od kupovine Tvitera, danas poznatijeg kao platforma X, mnogo puta u poslednje vreme ljutio korisnike ove društvene mreže.

Nekoliko odluka jako je iznerviralo tviteraše, a najgora će svakako biti ona koja se tiče njihovog džepa, a tek treba da bude usvojena.

Iz platforme X poručuju da je pitanje dana kada će zvanično biti potvrđeno da se uvode tri tipa pretplata za korišćenje mreže.

Najbolje će proći oni koji, logično, daju najviše para za pretplatu, jer neće ni gledati oglase i nesmetano će u svakom momentu koristiti platformu X.

Ono što je poznato je da će najniži nivo pretplate koštati osam dolara mesečno. Dakle, oni koji budu davali najmanje novca, njima će se prikazivati uobičajeni broj oglasa, standardni nivo će prikazivati upola manje oglasa, a najviši nivo Plus će biti bez oglasa.

Premium nivo trenutno prikazuje oko polovine oglasa koji se pojavljuju na besplatnom nivou.

Mask je sredinom septembra rekao da platforma 'uvodi malu mesečnu pretplatu za korišćenje', sugerišući da je to jedini način na koji bi mogla da se efikasno nosi sa 'velikom armijom botova' koji haraju društvenim mrežama.

Sadržaj koji objavljuju zlonamerni botovi može zatrpati privatne poruke neželjenom poštom, objavljivati poruke mržnje i/ili objave osmišljene za uticaj na izbore.

Mask je takođe dodao da nikakav vid vređanja više neće biti dozvoljen i ako se takvi korisnici primete, biće trajno izbačeni sa X-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading