KAKVA PROZIVKA GOOGLEA! Gigant se narugao IPHONEU kao nikad do sada! Da li je ovo POČETAK “RATA”?

Autor:

Razonoda

30.09.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rivalitet je prvi put na granici dobrog ukusa. Google je ovim gestom poslao jasnu poruku Appleu, a sada ćemo videti da li će drugi gigant odgovoriti na nju ili ne

KAKVA PROZIVKA GOOGLEA! Gigant se narugao IPHONEU kao nikad do sada! Da li je ovo POČETAK “RATA”?

Foto: youtube.com/DrTech

Kompanija Google očito se nameračila na Apple. I to nimalo nežno.

Google je nastavio sa promocijom serijala video-oglasa za oznakom "#BestPhonesForever", a sada je došao red na iPhone.

Peckanje koje nije samo peckanje oformljeno je u konstataciji koliko će divno uz veštačku inteligenciju biti predstojeće predstavljanje Pixel 8 i Pixel 8 Pro telefona 4. oktobra.

Google je predstavio “razgovor" između iPhone 15 Pro telefona sa prethodnom serijom, Google Pixel 7 Pro.

U snimku se navodi da je iPhone "samo dobio drugo dugme za isključivanje zvuka i novi ulaz za punjenje", pa je, prema njihovom mišljenju, "iPhone nervozan zbog mogućnosti da Pixel 8 Pro bude inovativniji i dobije najbolje od veštačke inteligencije".

Telefon iPhone u nastavku snimnka kaže da se "plaši kako će ljudi samo pričati o Pixel 8 telefonima i njihovom sjajnom dizajnu, pa će sva pažnja biti na njima".

Google je u snimku jasno iskoristio kao adut to što su u mnogim zemljama snimljeni redovi onih koij čekaju da kupe novi iPhone.

Redovi nisu sporni, već prve reakcije kupaca i kritike koje se već pojavljuju oko iPhone 15 modela. Poput onog da je njegova savitljivost preloša, budući da je model telefona jedan YouTuber polomio na testu.

Ova promocija (hešteg #BPE trebalo bi da podseća na #BFF, odnosno "najbolji prijatelji zauvek") je pravljena tako da bude zabavna i dobroćudna.

Ipak, reakcija gledalaca je takva da je promocija zapravo jasna prozivka Googlea na račun Applea i pravo otvaranje fronta između dva giganta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading