PUCA OD SNAGE, A TEK KAKO IZGLEDA CRVENA TRAKA POZADI! Novi Škoda Kodiaq dizajnom zapanjio sve

Autor:

Razonoda

28.09.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Kodiaq dosta se razlikuje u odnosu na prethodnika. Odlikuje ga snažan i emotivan dizajn, sada i skulpturalni prednji kraj, kao i kvadratni lukovi točkova

PUCA OD SNAGE, A TEK KAKO IZGLEDA CRVENA TRAKA POZADI! Novi Škoda Kodiaq dizajnom zapanjio sve

Foto: škoda design printscreen

Do svetske premijere nove serije modela Kodiaq, Škoda je na društvene mreže pustila tizer koji je iznenadio mnoge u svetu automobila.

Novi Kodiaq dosta se razlikuje u odnosu na prethodnika. Odlikuje ga snažan i emotivan dizajn, sada i skulpturalni prednji kraj, kao i kvadratni lukovi točkova.

Oni su sada u rasponu od 17 do 20 inča, čvrsti zadnji branik i druga generacija TOP LED Matrix farova sa kristalnim elementima dizajna, prenosi Klix.

Oliver Stefani, direktor Škoda Designa kaže da je novi Kodiaq “moderan i dinamičan sa upadljivo prepoznatljivim izgledom”.

Novi Kodiaq imaće više unutrašnjeg prostora, izvajanu haubu, ali i D-stub u jedinstvenoj tamnoj hromiranoj završnici.

Druga generacija TOP LED Matrix farova debituju na Kodiaq-u, dok se pozadi prepoznatljiv široki svetlosni potpis u obliku slova C proteže prema sredini.

Ispod ovoga, crvena traka povezuje dva zadnja svetla, sa čvrstim zadnjim branikom koji daleko poboljšava izgled.

Svetska premijera prenosiće se uživo na Škoda Storyboard kao i na Škodinom YouTube kanalu 4. oktobra 2023. godine u 18:45.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading