JANJUŠ JE DEGENERIK, A ŠA... Tomović priznao da li je promenio mišljenje o reperu nakon navodnog KRAHA LJUBAVI sa Ivanom!

Autor:

Zabava

28.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su brujali o vezi Vladimira i Ivane, a on je sad progovorio o njenom bivšom suprugu!

JANJUŠ JE DEGENERIK, A ŠA... Tomović priznao da li je promenio mišljenje o reperu nakon navodnog KRAHA LJUBAVI sa Ivanom!

Foto: Instagram.com, Republika.rs

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović bio je gost kod voditeljke Jovane Ljubisavljević u emisiji "Minsko polje sa Jovanom" koje se emituje na Republikinom kanalu na platformi YouTube. Jovana je sa njim razgovarala o gorućim temama iz aktuelnog rijalitija "Elita", ali ispitivala o odnosima koje je on imao tog svog učešća, prijateljskim i ljubavnim. 

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović u emsiji "Minsko polje sa Jovanom"

Jedna od tema o kojoj je Vladimir razgovarao sa Jovanom bio je Nenad Aleksić Ša. Poznato je da su njih dvojica tokom boravka u istoj sezoni imali brutalne sukobe i jedno drugom su svašta rekli, a nakon što je Tomović diskvalifikovan iz četvrte sezone "Zadruge" desilo se njegovo zbližavanje sa reperovom bivšom suprugom, Ivanom, za koju se pričalo da je ušla u ljubavnu vezu sa Tomovićem. 

Republika

Foto: printscreen

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić

Sve što sam mu rekao i dalje mislim, nije to mesto da se pokažu onakve stvari. Meni je njega žao, stariji je od mene godinu ili dve, a zaroboljeno je dete u čoveku. Ja ne znam koja je njegova sudbina, ali na svet nije došao da promoviše nešto lepo - govorio je Vladimir Tomović u emisiji "Minsko polje sa Jovanom". 

Voditeljka ga je nakon toga upitala da prokomentariše učešće Marka Janjuševića Janjuša u rijalitiju "Elita" i njegov odnos sa devojkama, pogotovo kad je u pitanju Aneli Ahmić

Simpatično mi je sve što Janjuš radi, ali za njega mogu da kažem da je degenerik. U odličnim smo odnsima, zato i kažem. Izgladio je odnose sa ženom, presrećan sam. Ja bih sve na svetu dao da imam pored sebe ženu i dete, ti imaš konju jedan, a odmah se baljaš tu sa nekim polu k*rvetinama. Rizikuje sve sa ženom, baš me nervira. Mislio sam da se opametio. Sve stavlja na stranu, zarad tri s*ksa - govorio je Vladimir.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović u emsiji "Minsko polje sa Jovanom"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading