IZGLEDA KAO SVEMIRSKI BROD: Lamborghini predstavio “auto budućnosti”! Publika oduševljena, ali i RAZOČARANA zbog jedne stvari

Autor:

Razonoda

22.08.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti Sajma automobila u Montereju divili su se Lanzadoru primećujući da izgleda kao da je namenjen recimo serijalu "Zvezdane staze". Međutim, nešto tu nedostaje

IZGLEDA KAO SVEMIRSKI BROD: Lamborghini predstavio “auto budućnosti”! Publika oduševljena, ali i RAZOČARANA zbog jedne stvari

Foto: Lamborghini

Kao što smo prethodne nedelje najavili Lamborgini je na Sajmu automobila u Montereju predstavio svoj prvi električni automobile nazvan Lanzador.

Kako su u kompaniji odavno shvatili da je ovo vreme prelaženja na električne automobile, svu svoju energiju uložili su u to da potencijalnim klijentima ponude najbolje.

Svi koji su očekivali dobro poznato razmetanje sa performansama od Lamborginija, ovde su ostali razočarani, iako Lanzador izgleda poput svemirskog broda.

Ono što je najviše iziritiralo posetioce Sajma, pa i stručnjake je tajnovitost Lamborginija oko Lanzadora. Nigde naime ne može da se pročita, sazna, ništa o snazi, brzini, bateriji ili ubrzanju ovog modela!

Iz Lamborginija poručuju da ovaj model koji je predstavljen nije finalni, odnosno da će do 2028. godine kada se očekuje da bude u prodaji, proći kroz još neke manje promene.

Ono što se sada zna je da će automobile imati dva električna motora i pogon na sva četiri točka. Snaga će, kako se saznaje, biti 1.000 KS, a pokretaće ga najverovatnije baterija nove generacije vrhunskih performansi.

U “svemirskom brodu” Lamborginija biće mesta za četiri osobe. Izdvajaće se svojim futurističkim dizajnom koji je zadržao DNK kompanije, što karakteriše beskompromisna harizma i sportski duh.

Stručnjaci su na Sajmu prilikom predstavljanja Lanzadora primetili dizajnerske elemente Revuelta i Urusa, dok je enterijer u potpunosti kao recimo iz serijala “Zvezdane staze”!

Zbog svega navedenog, vozači će se najverovatnije više osećati kao piloti. Cena još nije poznata, ali se očekuje da Lanzador neće biti povoljan za “smrtnike” već samo za kupce sa dubokim džepom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading