(FOTO) STARA K'O BIBLIJA, ALI IZGLED VRHUNSKI: Ovo je njena TAJNA!

Autor:

Lifestyle

31.08.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norma Vilijams je Britanka koja živi u Italiji, bavi se privatnim poslom iznajmljivanja nekretnina za odmor. Kada čuju da ima 70 godina, ljudi joj ne veruju jer izgleda vrlo mladoliko.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kaže da vežba gotovo svaki dan i pazi što jede. Voli moderno da se oblači i priznaje kako svako veče priušti sebi čašu crnog vina i poneki kasni zalogaj.

Njen 10 godina stariji suprug Lorie ponosan je na nju.

Norma naglašava kako su joj geni pomogli da izgleda vitko jer ima prirodno uzak tip građe tela.

- Za mene je odličan oblik tela onaj uspravan bez trunke prekomerne masnoće, dobrog struka i toniran od glave do pete. Izvrstan oblik ne mora biti definisan visinom niti tipom figure - kaže Norma.

Dodala je kako svaki dan vežba otkako je bila u ranim dvadesetim godinama života, a rutinu vežbi menja svakih nekoliko meseci. Između ostalog, ide na zumbu i dva puta nedeljno vežba intenzivnije.

Ponekad, ali ne često, daruje sebi slobodan dan od vežbanja ako se oseća umorno ili je posve zadovoljna težinom.

Primer njene fizičke aktivnosti:

  • 7.30 brzo hoda malo više od kilometar pa se popne po 60 stepenica. Potom brzo prehoda šest krugova od po oko 1,5 kilometra. Na kraju se brzim korakom vrati kući.
  • Sledi tuširanje. Sredinom prepodneva prošeće se sa suprugom istim putem kao i ujutro - nešto više od kilometar hodanja i 60 stepenica. Na vrhu naprave dva kruga od po kilometar i po sporijim tempom i vrate se kući.
  • Kaže da, ukoliko primeti da se udebljala pola kilograma iznad svoje idealne težine od 60,5 kg, tada duplira jutarnju aktivnost.
  • Dva puta nedeljno odlazi u teretanu na treninge uz asistenciju ličnog trenera. Trening traje 50 minuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Norma Williams (@spoletorentals) on Dec 1, 2017 at 7:03am PST

Primer njene ishrane:

  • Kasni doručak nakon vežbanja: Dva kapučina i veliko kukuruzno pecivo s medom, slično kroasanu. 
  • Ručak ne jede.
  • Sredinom poslepodneva pojede bananu, narandžu i još neko sezonsko voće.
  • Večera: Pileća prsa s mrkvom, brokulom, mahunama i gljivama u umaku od soje. Preliveno maslinovim uljem i posuto semenkama, brusnicama i orasima. Ponekad za večeru pojede testeninu od celog zrna pšenice, salatu i povrće. Retko priušti picu Napoletanu s tankom korom.
  • Grickalice: Voli nakon večere da pojede nekoliko keksa, paketić mešavine orašastih plodova i brusnice, pokoji kolač s pirinčem i tamnom čokoladom ili grčki tip jogurta s medom.
  • Iza toga popije nekoliko čaša crnog vina. Vino uvek pijucka nakon 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading