"PROSULA" GOLE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU BEZ BLAMA: Ovo je provokacija kao kuća, na prizor svi pali (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne fotografije Bele Hadid!

"PROSULA" GOLE GRUDI NA CRVENOM TEPIHU BEZ BLAMA: Ovo je provokacija kao kuća, na prizor svi pali (FOTO)

Foto: Profimedia

Bela Hadid

Jedna od najlepših žena sveta, Bela Hadid, stigla je na crveni tepih Kanskog filmskog festivala u veoma provokativnom izdanju, očaravajući i prikupljajući sve poglede prisutnih.

Provokativna pojava na crvenom tepihu

Najpoznatija američka manekenka, koja je nedavno najavila povlačenje sa modnih pista nakon deset godina, zablistala je u skroz providnoj haljini brenda Yves Saint Laurent. Gornji deo haljine je potpuno otkrivao njene gole grudi, dok je sredina izazovne kreacije "obmotana" dodatnim materijalom kako bi sakrila intimniji deo tela. Ova smela pojava definitivno je privukla pažnju prisutnih i izazvala brojne komentare.

Prisustvo na premijeri filma "The Apprentice"

Bela Hadid je prisustvovala premijeri filma "The Apprentice", gde je svojom pojavom dodatno začinila celokupni događaj. Pre dolaska na crveni tepih, manekenka je pozirala na balkonu luksuznog hotela u kojem je smeštena, dodajući još dozu glamura celokupnom događaju, piše "Superžena".

Foto: Profimedia

Bela Hadid pokazala gole grudi


Odmor pre spektakla

Pre nego što je zasijala na crvenom tepihu, Bela Hadid je uživala u moru i suncu, mamila poglede u najmanjem bikiniju, što je samo dodatno podgrejalo interesovanje medija i javnosti za njenim pojavljivanjem na festivalu.

Ova spektakularna pojava sigurno će ostati u sećanju svima koji su prisustvovali ovom događaju, a Bela Hadid je još jednom pokazala svoju neospornu privlačnost i smelost u izboru odevnih kombinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading